Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tél ne szia! szégyelld te magadat, ha én nem jövök be ide, te aztán rám se köszönsz az üzenőfalon meg lehet bármikor találni
Na kérem....mi is van most? Ősz....esetleg tavasz?
Helló!

Voltam arra is arra tényleg jó volt az út. Körmend-Jánosháza-Sümeg-Zalaegerszeg felé mentem én.
Sümeg -Tapolca jó rész és Zalaegerszeg Sümeg
Sziasztok!
Tegnap voltam motorozni egyet. Körmendről indultam, lementem a 86-oson Lentibe, majd onnét Keszthelyre, és Zalaegerszeg felé vissza. Kész katasztrófa volt az út, majdnem mindenhol útépítés volt, és ahol kész volt még ott is kint volt a 40-es tábla.
Ti merre szoktatok gurulni?
Lackó! Boldog Szülinapot
Laci.....olvass vissza,mi már azt is meg terveztük hogy ti be lesztek zárva a Nagyvázsonyi várba.....és mi addig motorolunk
Napokban beszélgettük hogy el kellene egyet motorozni Tinnyére akit érdekel a dolog jelezze
Jó éjt.majd holnap.
Majd talán Csibe is jelentkezik
Neeeem,én busszal megyek!
ez a jó megoldás mivel én vagyok a kisebb....nekem dukál a a kisebb motor...a cbr 600rr
Ti meg kinlódjatok a hayabusával meg a kawával
Ja és adddig motortcserélünk
Jobbat tudok bezárjuk Őket Vázsonyban a vár előkelő illemhelyére,elmegyünk Tinnyére meg vissza és akkor kiengedjük Őket.
Majd lassan mennek....és kikérik a kv-t útközben.....meg a sört
és a sátrainkat is fel verik mire oda érünk.......nekünk csak inni kell meg aludni
de nem 6000ft-os sátorhelyre gondolok ám
OK,majd holnap de. megbeszéljük.
Oké ,tőlem mehetünk
Az uj számom nincs az adatlapon...majd itt oda adom.De nyugodtan hívhattok a régin is....be van kapcsolva az is
Na Laciék kb 10 szer fordulnának meg Tinnyéről mire én odaérnék , , .Bár Csibével pont erről is beszéltünk ma.
Most nézem már délutánra jó időt,20-24 fokot ir errefelé,akkor délelőtt még elvégzek pár dolgot és du. kimehetünk,ha nem jön közbe semmi.De majd holnap de megbeszéljük,Tomi az uj telószámod fönn van a lapodon?
Szia!Na csak óvatosan azzal a gyors összerakással,még a végén valami elmarad utközben.
Szia Papa Gyorsan helyre rakom reggel a motort és mehetünk
Sziasztok!
Na ugy néz ki holnap mégis lesz egy kis időm.Egy hévizi fürdés?Ki tud valamit-időjárás?Víz még meleg?
ez a tartalék kerék Csibe,az eredeti bent van a helyén
Amugy ez is fasza lessz....erre is rámegy a felnicsík és még szebb is lesz. Amugy fekete lesz az egész talicska...narancs felni csík....meg egy két apróság
Az idén megyünk Tinnyére? Mert a Lackó...a Hondalaci...Sasa menni akar,persze én is
Az eredeti színével jobban tetszett. Azt a színt kellett volna újrafújni.
kárpitozás ? ezt nem kárpitoztam... csak festettem