Sziasztok!
Tegnap voltam motorozni egyet. Körmendről indultam, lementem a 86-oson Lentibe, majd onnét Keszthelyre, és Zalaegerszeg felé vissza. Kész katasztrófa volt az út, majdnem mindenhol útépítés volt, és ahol kész volt még ott is kint volt a 40-es tábla.
Ti merre szoktatok gurulni?
Majd lassan mennek....és kikérik a kv-t útközben.....meg a sört
és a sátrainkat is fel verik mire oda érünk.......nekünk csak inni kell meg aludni
de nem 6000ft-os sátorhelyre gondolok ám
Most nézem már délutánra jó időt,20-24 fokot ir errefelé,akkor délelőtt még elvégzek pár dolgot és du. kimehetünk,ha nem jön közbe semmi.De majd holnap de megbeszéljük,Tomi az uj telószámod fönn van a lapodon?
ez a tartalék kerék Csibe,az eredeti bent van a helyén
Amugy ez is fasza lessz....erre is rámegy a felnicsík és még szebb is lesz. Amugy fekete lesz az egész talicska...narancs felni csík....meg egy két apróság
Az idén megyünk Tinnyére? Mert a Lackó...a Hondalaci...Sasa menni akar,persze én is
Voltam arra is arra tényleg jó volt az út. Körmend-Jánosháza-Sümeg-Zalaegerszeg felé mentem én.
Tegnap voltam motorozni egyet. Körmendről indultam, lementem a 86-oson Lentibe, majd onnét Keszthelyre, és Zalaegerszeg felé vissza. Kész katasztrófa volt az út, majdnem mindenhol útépítés volt, és ahol kész volt még ott is kint volt a 40-es tábla.
Ti merre szoktatok gurulni?
Ti meg kinlódjatok a hayabusával meg a kawával
és a sátrainkat is fel verik mire oda érünk.......nekünk csak inni kell meg aludni
de nem 6000ft-os sátorhelyre gondolok ám
Az uj számom nincs az adatlapon...majd itt oda adom.De nyugodtan hívhattok a régin is....be van kapcsolva az is
Na ugy néz ki holnap mégis lesz egy kis időm.Egy hévizi fürdés?Ki tud valamit-időjárás?Víz még meleg?
Amugy ez is fasza lessz....erre is rámegy a felnicsík és még szebb is lesz. Amugy fekete lesz az egész talicska...narancs felni csík....meg egy két apróság
Az idén megyünk Tinnyére? Mert a Lackó...a Hondalaci...Sasa menni akar,persze én is