Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Mi van itt, nem vagyok egy kicsit mindjárt törni-zúzni kezdtek? Mi lesz ha isztok is egyet?
Ezzel én is így vagyok.....de csak lesz valahogy
Szia! már én is csak röhögök
Nem jól indult ez a szezon.Persze semmi gáz nem lenne,ha tele lennék lével
- Mi lesz Hófehérkéből, ha hozzányúl a csupasz villanyvezetékhez? - Hamupipőke.
Ennek örülök. Nem hiába....kemény fából faragtak
mi már a haladóban kezdünk!
egy karcolás sincs Fater! kicsit meg vagyok húzódva, de ennyi...
Szia Jimmy Mi van a motorokkal? Mert az enyém is mindig a bal oldalára puffan le az emelőről Nem győzöm pótólni a kuplung kart....de hála az égnek az utolsó lepuffanás még a Km-meghajtómat is eltőrte
Mé nem szoltál.....adok inkább ződ festéket
De azért remélem nem lett bajod?
Amugy én is kinéztem egy ződet....de amig nem küldik meg a lóvét addig csak nézegetem a képét......szaros 170-ezer hiánya miatt
Menjünk inkább krosszozni ott csak 1500ft egy pályanap
egyből Te jutottál eszembe! mindkettőnknek sokat sikerült talpon maradni a vidéken... akkor álljunk neki rendbe tenni a bicikliket!
Üdv a klubban Azóta leesett az enyém az emelőmről is,persze a bal oldalra,ami ép volt.
A lényeg,hogy jól vagy!
így akartam bezöldíteni!
Nem akarok geci lenni....de már tudom miért zőőőőd a kawasaki ......azért hogy ne látszódjon a fűben
Még jó hogy a tiéd fekete
Jaj Te gyerek.....Már megmondtam nem kell utánozni másokat
minden oké Tornyi! első gumi possz a kanyar előtt, offroad, törekedés a talpon maradásra, több tábla kikerülése, az utolsó telibe lett volna és inkább ledőltem... mi lehettünk azok.
Ehh bammeg mit csináltál?
Remélem jól vagy!
Nem veletek találkoztunk ma vasvár elött?
lekövettem a Jimmyt csikánók!
nincs mit
Szia,láttam és kösziii
Jobb is,én is ezt mondom....főleg 170fölött....
szavaztam Pocokra
Valóban jobb elöl lenni.
igen.....hátizsákot játszottam. Huuu de szépen megy az a 600-as Csak fura volt hátul ülni....
Potya-utaztál?