Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csúnya Pogi
De hogy jön ide a kárpitozás?
Legyen!
Szódával elmegy.
Szíííp lesz?
Helló!
Ez ugye 15,4-es kijelző?Egy kérdés Hd-s vagy sem?(milyen felbontást bír)
Ha Hd-s akkor szopás,mert 17-be tok rendelni az Ebayről(itthon 25 körül van),ha nem akkor nem gáz-van egy haverom akinél van bontottan!Keress meg,mail cimem az adatlapomon vagy 0670-3315-155!
Jó lenne egy találkozó végre!Egy kis maszek -nincs véletlenűl ACER EXTENSA 5620g hez való komplett kijelződ?A fiamé teljesen megadta magát,az uj meg horribilis árú.Ha esetleg tudnál javasolni vmit,küldj egy e-mailt légyszives.Köszönöm!
beitatjuk és nem ugrál
Oké ,remélem ez össze jön.....
Örülök neki hogy végre valaki össze fogja ezt a családot
Szerinted harap ?
Jobban issza a sört mint én
Na Urak én lépek megint mert fáradt vok.Remélem sikerül valamit összehozni!
Jócccakáttt!
Benne vok én abban is,csak végre jó lenne egy tali.Végül is itt lakunk egymás szájában szinte,mégis fele fórumlakóval még nem találkoztam személyesen.
Lóf@szt!
Max összeugrál!
Á...nem. Amióta az MZ-s Zolinak kicseréltem a hátsó gumiját azóta nem foglalkozik mással csak azzal a régi kopott mz gumival rohangál az udvaron
A kutya nem harap?
Jó estét....hallom buli készül....
Máris jelentkezem
AZ a kocsma is jó....de jó itt is....hely van,akár sátorozni is lehet
Ez még elég képlékeny,szerintem június vége körül lenne aktuális ha van rá igény.Természetesen az időpontot megbeszéljük,hogy mindenkinek jó legyen.Csak jó lenne előre tudni,hogy hányan lennénk,mert nem akarom hogy 1 hétig a kutyám is húst egyen,de azt se hogy valakinek ne jusson!
Most még nem tudom hogyan dolgozok Június hónapban mert csak 20.-a után adják ki a szolgálati beosztást de ha passzítani tudom a munkámat, ott lennék szívesen.
A főzés kapcsán...
Úgy néz ki a szomszédom nyit egy kocsma-pizzériát kert helyiséggel-zárt udvarral.Elméletileg június 3.-án nyit.Szóval ha van rá igény,akkor a helyet zártkörűvé tudjuk tenni egy napra és grillezhetünk egyet vagy pöri stb.Mivel igen szimpatikus egyének vannak itt( ),ha van rá igény a kaját állom én-a piát meg megoldjuk a kocsmába.Jó lenne egy fórum tali.Van jelentkező?
Jó lenne ha minél többen lennénk.
Hajaj de még milyen jó volt! Már gondoltam olyasmire is hogy lebeszélhetnénk egy olyan találkozót ahol legalább egy napra lesátoroznánk. Azt nem tudom hogy a településre hogyan lehet bejelentkezni ilyen összeröffenésre de több helyen is van sátorozási lehetőség és még főzhetnénk este egy jót.
Tudom ismerem a történetet.Pedig az is jó volt.Remélem a pacsai nem jut arra a sorsra.
Ha más nem,marad Pogi felvetése!
Üdv!

Annak idején a kistolmácsinak is hasonlóan szakadt vége.
Szia!

Nekem megfelel bár a hétvégére visszagondolva egy ideig azt hiszem nem kívánok mást a vízen kívül.
Majd tartunk motoros talit....valahol félúton találkozunk...eszünk iszunk...és körberókázzuk a környéket
Csak annyit tudok amit a pacsai önkormányzatnál mondtak-szerintük nem lesz!
Jó napot kívánok!

Hát csak nem marad el a találkozó?! Mondjuk tavaly ilyenkor már fenn volt az esemény listában, ha jól emlékszem.
joccakát! szép álmokat!