Helló!
Ez ugye 15,4-es kijelző?Egy kérdés Hd-s vagy sem?(milyen felbontást bír)
Ha Hd-s akkor szopás,mert 17-be tok rendelni az Ebayről(itthon 25 körül van),ha nem akkor nem gáz-van egy haverom akinél van bontottan!Keress meg,mail cimem az adatlapomon vagy 0670-3315-155!
Jó lenne egy találkozó végre!Egy kis maszek -nincs véletlenűl ACER EXTENSA 5620g hez való komplett kijelződ?A fiamé teljesen megadta magát,az uj meg horribilis árú.Ha esetleg tudnál javasolni vmit,küldj egy e-mailt légyszives.Köszönöm!
Ez még elég képlékeny,szerintem június vége körül lenne aktuális ha van rá igény.Természetesen az időpontot megbeszéljük,hogy mindenkinek jó legyen.Csak jó lenne előre tudni,hogy hányan lennénk,mert nem akarom hogy 1 hétig a kutyám is húst egyen,de azt se hogy valakinek ne jusson!
Most még nem tudom hogyan dolgozok Június hónapban mert csak 20.-a után adják ki a szolgálati beosztást de ha passzítani tudom a munkámat, ott lennék szívesen.
A főzés kapcsán...
Úgy néz ki a szomszédom nyit egy kocsma-pizzériát kert helyiséggel-zárt udvarral.Elméletileg június 3.-án nyit.Szóval ha van rá igény,akkor a helyet zártkörűvé tudjuk tenni egy napra és grillezhetünk egyet vagy pöri stb.Mivel igen szimpatikus egyének vannak itt( ),ha van rá igény a kaját állom én-a piát meg megoldjuk a kocsmába.Jó lenne egy fórum tali.Van jelentkező?
Jó lenne ha minél többen lennénk.
Hajaj de még milyen jó volt! Már gondoltam olyasmire is hogy lebeszélhetnénk egy olyan találkozót ahol legalább egy napra lesátoroznánk. Azt nem tudom hogy a településre hogyan lehet bejelentkezni ilyen összeröffenésre de több helyen is van sátorozási lehetőség és még főzhetnénk este egy jót.
De hogy jön ide a kárpitozás?