Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oKKÉÉ:)
Na,lassan jön a jó idő,majd talizunk egyet!
Én autópályán használom. ott szokott nekem 9,8-10,4 et mutatni 140-150el órákon keresztül.
az órám sztem nekemis kicsit siet. GPS el még nem mértem. 130nál 3300at forog és van szélzaj is.

Am kb olyan állapotban van az ótóm mint neked a régi. Ránézésre legalábbis. Sehol egy hiba, csak ez a 3 apróság: ABS jeladó, benzinszintjelző, és a hűtővízmennyiség jelző.

Jah és találtam egy pappert a kesztyűtartóban. 2008ban volt padon az autó. Ezt skubizd: 158,7HP@6680RPM 209,2NM@4420RPM :):)
Majd márciusban lesz aktuális,de előre is köszönöm
Nekem a kmórám siet,minél gyorsabban megyek annál többet,gps 130,óra szerint már majdnem 160. Jövő hónapban kezdeődik az alváz,aztán motorháztető,aztán fékek és az óra.Remélem ennyi és kész.
a mérő nekem is olyan körül ír,de én csak elindulok,meg megállok,leáll,indul....szóval nem igazán a fogyasztás számolására alkalmas távokat megyek.7végén voltam Marcaliban,na ez volt a minimum rekord,6,4-et írt.Itthon induláskor nulláztam és hazaérve ennyi volt. Mondjuk lehet egy trabi legyorsult volna 90ig
Itt van pár kép
kb1 éve eladó volt,akinek én eladtam árulta.Sajna akkor nem ment a corsa,pedig rányúltam volna.615.ért vitte el a ronal 15-ös felnikkel .410-ért árulta utána 1.5-2 évvel jó üzlet lett volna visszavenni.A 16-os AEZ garnitúrát 105-ért adtam el...
Lámpát énis csak újonan találok. Úgy 40, ami kicsit sok érte. Pesten vok mostis,itt lakok már. hétvégén mek haza. Eltudom vinni néked ha gondolod.
Valamiért a benzinszintjelzőm nem jó. Nemtom milehet a bibi, a számítógép pontosan jelzni, hogy mennyit mehetek még a tankban lévő benzinnel, tehát az úszótól kap jelet, csak valahol elveszik.
Jahm a fogyimérőm mindig 10liter körüli/feletti értéket ír ki, viszont ahogy számolgatom, 8-8,5 re jön ki.
Am küldhetnél képet még a régi vecidről:)
Lámpákon én is gondolkozom.Honnan veszel? Találtam egy használtat,persze mire felhívtam elvitték.:S
opelalkatresz@indamail.hu Nála van minden ami opel !Nem ismerem,a racingbazaron hirdet. Pesten jársz még? Mert lehet veszek tőle féktárcsát,csak ha elmegyek érte már nem éri meg.
A régi ruháddal mi van?megvan még?
jegyeztem
11.én ismét menek.
Tornyi írta, hogy jövő héten lesz kész így nem tudod nekem elhozni hónap
de alá'ssan köszönöm kedvességed
Nem cseréltem Jimmy,csak ez úgy megtetszett,nem tudtam otthagyni
a kibaszott idomjaidat...
Hali! Faszaa:) Nekem megvanmár a 8x17 MIM felni. Kap még angel eyes-t meg jégfehér xenont. Futóművet egyenlőre hagyom, de ha tudsz occsóér akkor szólhacc:)
Kijavítottam a deknit már csak keresni kellene hozzá való színt és kész minden
Ma belekerült az új szűrő
Szia a héten minden kép oda érek ja és mondjad csak mennyivel lógok érte
mit viszel te hova mikor?
télleg kafa!
én hévízig elviszem Neked Sas hónap!
de kurva gyorsan legyen ki és bepakolva mert rohanós percre kiszámított napom lesz...
Arlen és Berik a király!
Hajaj de szép... Ez biztos, hogy az enyém?
HAli!
Sasa már csak még egyszer le kell lakkoznom és kész is van!
Talán jövő hét vége körül!

Hondalaci te mikor jössz a felniidért!
Szobába tárolom basszus! :)
Sasa...oké
Praynek!
Ilyen volt az első 16v ! Az újat is ilyenre akarom,a hónap végén kezdődik a projekt
Full koni futómű,AEZ 7x16,remus rendszer...
Cső!
Jó a cucc!De neked kék motorod van vagy csere történt?
Ilyen ruha kell nekem is! A mostanival nem tudok falon motorozni