Ez mát integrált hangkártyás(tehát nem kell külön hangkártya,de van Pci-os slot úgyhogy bele teheted),a proci az jó bele-de a P3-ban tuti sdram van és az nem jó.A szopás az az,hogy a DDr1-es memória elég drága(512mb 3000FT,1024 6500FT).A videó kártyád gondolom agp-s,akkor az is jó!
Ok...köszi. Van egy INTEL CELERON 1,7GHZ /128/4../1,75V SL680 procim.Talán jó lesz bele....Ram lesz-e vagy sem azt még nem tudom. Sőt....azt se tudom hogy a P-3as videó kártyája meg hang kártyája jó e bele?
Rendicsek....addig ki írom a progikat,ne kelljen megint mindent leszedegetnem .Ugy is telepíteni kell majd az egész gépet...az alaplap és a proci miatt,gondolom?
Aztán ha neked jó ,akkor össze nézzük a dolgokat
hát elég kicsi az esélye, hogy a Te hűtőd jó lesz erre... meg a ramban sem 100%-ig vagyok biztos az lesz a legtisztább, ha szemügyre vesszük őket ...bár hűtőt meg még lehet találok itthon, csak annak kicsi a valószínűsége
többit meg megbeszéljük
Pogi, megtaláltam az alaplapot. Ilyen
Ha jól néztem a foglalatot, akkor belemegy a procid viszont procihűtő az kelleni fog még, meg valószínű hogy RAM is
Már csak memóriát és hütőt kell szerezni hozzá és kész is!(+vinyó,ház-táp,optika )
Aztán ha neked jó ,akkor össze nézzük a dolgokat
deknit felraktam, olajat, szűrőt lecseréltem, dobok fentvannak... holnap lábtartó csere, aztán próbakör
többit meg megbeszéljük
A proci hűtőt ebből át rakom....és jöhet a ram is
Oszt hogyé adja kend mindezeket?
Ha jól néztem a foglalatot, akkor belemegy a procid viszont procihűtő az kelleni fog még, meg valószínű hogy RAM is