Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állóházas?Mert akkor tuti,mert minden Atx-es házba ez az alaplap ok,de ha fekvő akkor nem biztos.
fater fasza a fűrész pár nap és megjön a lánc is
Hozzátok el , láncfűrésszel méretre igazítom.
jaja...más nem meg faragjuk hogy beleférjen
elmegy az bele
Nagyon fasza Vinyó,táp,ház van....csak az a kérdés hogy bele fér-e a házba az alaplap? A mostani egy P3-as...és a kis házas fajta.
A GF440-es az agp-s,úgyhogy az is nyert!
Már csak memóriát és hütőt kell szerezni hozzá és kész is!(+vinyó,ház-táp,optika )
Remélem is hogy belemegy... Már előre fosok hogy mennyi mindent kell vissza telepítenem
videókártya foglalatot kell megnézni, mindenképp jó lesz, de az AGP-s jobb lenne hangkártya is jó lesz bele, de ezen van integrált is
Oké...ha a Sasa nem talál akkor szolok. és köszi
az jó ha hangkártya nem kell bele...a vidikarim eg GFORCE440es...de hogy agp-s e?Azt nem tudom.
Ja és ha hütő kell szóljatok,adok.Természetesen ingyen és bérmentve!
Ez mát integrált hangkártyás(tehát nem kell külön hangkártya,de van Pci-os slot úgyhogy bele teheted),a proci az jó bele-de a P3-ban tuti sdram van és az nem jó.A szopás az az,hogy a DDr1-es memória elég drága(512mb 3000FT,1024 6500FT).A videó kártyád gondolom agp-s,akkor az is jó!
Igen, tudom csak a prociban nem voltam biztos
Ok...köszi. Van egy INTEL CELERON 1,7GHZ /128/4../1,75V SL680 procim.Talán jó lesz bele....Ram lesz-e vagy sem azt még nem tudom. Sőt....azt se tudom hogy a P-3as videó kártyája meg hang kártyája jó e bele?
Ez az alaplap socket478-as(Pentium 4 és celeron procihoz jó) és DDr1-es memóriát használ.Ha kell segítség,szóljatok!
Rendicsek....addig ki írom a progikat,ne kelljen megint mindent leszedegetnem .Ugy is telepíteni kell majd az egész gépet...az alaplap és a proci miatt,gondolom?
Aztán ha neked jó ,akkor össze nézzük a dolgokat
szerintem inkább a hétvége esélyes, egyelőre busát legózom nagy erőkkel, meg holnap du. nem vagyok.

deknit felraktam, olajat, szűrőt lecseréltem, dobok fentvannak... holnap lábtartó csere, aztán próbakör
megnéztem... hát mivel tollal van írva, így necces lesz, de rajta vagyok
Mikor vesszük szemügyre a dolgot? Én holnap 2ig melózok ,csütörtökön meg 4ig.Vagy a hétvége jobb lenne?
El küldtem a shoppolni valót
hát elég kicsi az esélye, hogy a Te hűtőd jó lesz erre... meg a ramban sem 100%-ig vagyok biztos az lesz a legtisztább, ha szemügyre vesszük őket ...bár hűtőt meg még lehet találok itthon, csak annak kicsi a valószínűsége
többit meg megbeszéljük
Sasa ,szerintem ez jó lesz
A proci hűtőt ebből át rakom....és jöhet a ram is
Oszt hogyé adja kend mindezeket?
Pogi, megtaláltam az alaplapot. Ilyen
Ha jól néztem a foglalatot, akkor belemegy a procid viszont procihűtő az kelleni fog még, meg valószínű hogy RAM is