jó estét Laci bá!itt vagyok már Reziben 2napja,de eddig még csak meló van.ma is csak csavarokért ugrottam be Keszthelyre,sógoromnak csináljuk a garázsajtót....
úgy tudom egyenlőre még nem lehet, de a hangulata nem a legjobb:S Ha látogatni akarjátok, szerintem egyeztetni kellene valakivel, legjobb ötletnek a barátnőjével való konzultálást találom, csak azt nem tudom hogy lehet elérni, telszámát nem tudom, meg igazából a hozzájárulása nélkül nem szívesen adnám ki
A teljes nevét nem tudom, annyit, hogy Charlie-nak hívja mindenki. ha kérte, hogy tájékoztasd, akkor az nem a csaja volt!A csajabennt van nála nagyon sokszor, őt nem kell tájékoztatni, ő tájékoztat minket, szerintem az a fruska csak akart lenni a csaja:S
Az a tuti!:) Én hétfőn tesóvla meccseltep Tapolcáról Pestig:) ő takarította elöl a forgalmat az 528 assal, énmeg toltam le őt kanyarokban:).
Am érdin felfele úgy h 100al fordulok a kanyarból a dombtetőre 185öt kiviszi:) (végig 5ödikben:)) 22 év ide vagy oda fürgekisgép:) De most találtam occóér egy vectrát úgyhogy valakimegvehetnéé
Am érdin felfele úgy h 100al fordulok a kanyarból a dombtetőre 185öt kiviszi:) (végig 5ödikben:)) 22 év ide vagy oda fürgekisgép:) De most találtam occóér egy vectrát úgyhogy valakimegvehetnéé