Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs mit
sajna nem derült ki hol laknak
oké köszi
ezt a képet még valamikor én tettem fel a csajos oldalra...közben meg kiderült,hogy idevalósiak...?
Vagy az a leg tisztább ha meg kérdezed a haverodat.....mi is az és hogy itt is lehet-e? Na...
Zsolti
megkérdezem a nevét
csezd meg....de mi a neve? anélkül nem tudom meg keresni
arra mindig van
de a csajozásra maraggyon idő...
valami más a neve de szentivánon van olyan net
Változó mikor hogy és mikor mit néha magam sem tudom hogy hova kell menni és meddig maradok
Na de Jimy én azért találnék neked 2.5 alatt is ellenfelet.
A mikroti-netről beszélt? Hát a honlapjukon nincs itt a környéken ilyen.
oké!te általában milyen időbeosztásban dolgozol?
Szia szép legyen ám az ajtó ha szabadidőd lesz csak csörrents meg és elmegyünk egy Kv ra vagy pizzara
jó estét Laci bá!itt vagyok már Reziben 2napja,de eddig még csak meló van.ma is csak csavarokért ugrottam be Keszthelyre,sógoromnak csináljuk a garázsajtót....
pedig az én haverom mondta hogy felétek is van olyan net
Meg néztem a neten,nem is szerelnek még itt a környéken olyan netet mint amijen neked van
Jó estét
Jó estét
úgy tudom egyenlőre még nem lehet, de a hangulata nem a legjobb:S Ha látogatni akarjátok, szerintem egyeztetni kellene valakivel, legjobb ötletnek a barátnőjével való konzultálást találom, csak azt nem tudom hogy lehet elérni, telszámát nem tudom, meg igazából a hozzájárulása nélkül nem szívesen adnám ki
A teljes nevét nem tudom, annyit, hogy Charlie-nak hívja mindenki. ha kérte, hogy tájékoztasd, akkor az nem a csaja volt!A csajabennt van nála nagyon sokszor, őt nem kell tájékoztatni, ő tájékoztat minket, szerintem az a fruska csak akart lenni a csaja:S
Szintén Érdről indulva lefele M7en mielött még az M0-át elérném beletílt az 5ödikbe 120 mérfüldes órát kicsit leakasztotta akkor
Az a tuti!:) Én hétfőn tesóvla meccseltep Tapolcáról Pestig:) ő takarította elöl a forgalmat az 528 assal, énmeg toltam le őt kanyarokban:).

Am érdin felfele úgy h 100al fordulok a kanyarból a dombtetőre 185öt kiviszi:) (végig 5ödikben:)) 22 év ide vagy oda fürgekisgép:) De most találtam occóér egy vectrát úgyhogy valakimegvehetnéé