Szia Tomi Köszönöm Barátom
Ez az a bolt A haveromnak van egy Csepel teherautója...az a régi ("csőrös") és ahhoz kell alkatrész,voltunk már ott régen csak attol féltünk már megszünt ez a bolt.De örömmel látom még meg van
Mi ujság veled nagy főnök?Olyan régen nem jártál erre....
Szia...jó lenne minél előbb tudnunk....alkatrész kellene,és ott tudom hogy van csak azt nem hogy meg van e az a bolt. A mai világban olyan gyorsan zárnak be ill. nyitnak boltokat hogy követni sem lehet
Csőőő! Na,de sose jössz előttem pedig ííííj de megnézném mit megy a jappó . A vectra előtt majdnem vettem crx-et. El is indultam érte Körmendre,de zegnél jártam mikor szólt a srác,hogy eladta 2 perce.Áááá,nem voltam ideg ...
Csibe.....Tomi51! Lenne egy kérésem,kanizsa felé ahogy megyünk valahol palin környékén van egy régi iparvágány.Tőle balra volt egy bolt...MTZ...DUTRA...CSEPEL alkatrészeket lehetett venni.Meg van még az a bolt? Ez fontos lenne..meg néznétek nekem?
Ez nem valami Római út? De a kukorica szemeket mé nem kapkodod össze? Jó lesz a vadaknak a télen
Ez az a bolt A haveromnak van egy Csepel teherautója...az a régi ("csőrös") és ahhoz kell alkatrész,voltunk már ott régen csak attol féltünk már megszünt ez a bolt.De örömmel látom még meg van
Mi ujság veled nagy főnök?Olyan régen nem jártál erre....
Már megint nem köszöntem.
Az előbb.
Mennyire sürgős?
2010. december 4., 21:00 - december 5., 6:00
Helyszín Coke Club, Siófok (2000 négyzetméteres fűtött sátor)
Petőfi sétány 3. Siófok Nagystrand
Siófok, Hungary
Létrehozta:
Coke Club, Siófok
További információ 21h30 - 23h00 Dandy
23h00 - 00h30 Muzzaik
00h30 - 02h00 Andro, Davis
02h00 - 03h00 James Cole, Shabaam, Pat Duff
03h00 - 04h00 Chriss
04h00 - 05h00 HotX
05h00 - 06h00 Budai
Volt vectra 2000 is nekem. itt van a vectra+corsa