Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már eltetted a motort aludni?
Fehér kesztyűje sincs ! Én most vettem !
Szia... iszok csak néha...de akkor nagyon lemegyek kutyába
Nem olyan gyerek a Pogi csak figyelmeztettem hogy mire figyeljen.
Berúgna?
Á...ilyenkor motorozni fasza kora hajnalban...amikor nedves az ut és sok rajta a falevél
Nem baszok be....nekem elég évente kétszer beinni
Aztán nehogy úgy járj mint Én a hétvégén.
Legyen igazad. Tegnap még az eső is esett egész úton, hullott a falevél is bőven. Öröm ilyenkor a vonatozás.
Lehet hogy most nem lesz köd
Megyek én is holnap reggel...meg szombaton is,de hétfő kedd szabiiii
Hajnalban megint megyek de most legalább már tudom mire számíthatok.
itt is volt köd rendesen.....50el mentem reggel. nem mertem jobban huzni mert szart se láttam
Kár.......
Ma reggel hazafelé jövet akkora köd volt hogy izzadt a tenyerem, 120 a tökig érő ködben.
Sajnos az útról nem tudok letérni.
Ja...a deák buzi köcsög pistára gondoltam
Szia
Ne is mond a teher autokat...tegnap is a bazinagy dögök itt forogtak a ház elött....hordták le az erdőből a fát. Már csak itt-ott van aszfalt az uton. A faszom tele van a köcsög kollégáddal! Üsd el bazze mert ha én fogom meg akkor sokáig bent leszek a sitten.
Jó estét!

Éppen szétesik a ház az úttesten elhaladó kőszállító teherautók okozta rezgés miatt.
Jó estét
Jó drága Olasz cucc
Szent szar, egy apriliához 200ezer a szezonrafelkészítés?
Jó étvágyat
Üdv mindenkinek!

Még egyszer be írom ide is
A moci eladó , 600 e HUF-ért vihető , autó beszámítás kocsi függvényében megoldható , az ár most ennyi csak , tavasszal már + 200 ezerrel több lesz mert kerül bele minden ami egy szezonhoz kell. Azaz full service miegyéb lesz rajta. Akit érdekel , kompromisszumokat is lehet kötni , árban persze nem.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000_mille-426
2354
Meg köszönöm ha körbe lövitek a hirdetést ahol lehet , ismerősök , közösségi portálok , miegyéb. Köszi előre is!
pedig szerintem meg tudnánk osztozni rajtuk...