Áh, így kicsi a tapadási felület, néha még 100-nál is elpörög a kerék annyira csúszós a sín felülete. No de a tavasszal vásárolt gumikkal eddig nincsen probléma , csak hogy motorról is beszéljek. Azt azonban nem bánom hogy van egy kicsi szünet, szakad az eső.
Most értem haza, éppen eleredt az eső. Lassan téli kerék kellene a mozdonyra is, ráadásul a homokszóró is fordítva működött - a kerék mögé szórta a drága - hála a villanyszerelő szakembereknek. Olyan szépen meglaposodott a kerék hogy öröm volt hallgatni hazáig. Most másfél nap szünet.
Arra kérnélek, ha Sanyit mennétek meglátogatni, akkor csak korlátozott számban (max egyszerre 3 fő).Ez az ő érdeke is.Könnyen elfárad még.
Holnap lesz egy 6-8 órás combcsont,arccsont és állkapocs műtétje egyben, ezért egy-két napig megint nem lehet látogatni.
Egyébként nagyon kitartó és kemény gyerek nem kevés akaraterővel.
Ez csak vicc volt de szoktuk mondani hogy ilyen faleveles időben jó lenne.
Ahogy írjátok kemény megpróbáltatások várnak a kollégára! Sok szerencsét kívánok a felépüléséhez.
Laci hoztam papirt.
Most értem haza, éppen eleredt az eső. Lassan téli kerék kellene a mozdonyra is, ráadásul a homokszóró is fordítva működött - a kerék mögé szórta a drága - hála a villanyszerelő szakembereknek. Olyan szépen meglaposodott a kerék hogy öröm volt hallgatni hazáig. Most másfél nap szünet.
Szia!
Arra kérnélek, ha Sanyit mennétek meglátogatni, akkor csak korlátozott számban (max egyszerre 3 fő).Ez az ő érdeke is.Könnyen elfárad még.
Holnap lesz egy 6-8 órás combcsont,arccsont és állkapocs műtétje egyben, ezért egy-két napig megint nem lehet látogatni.
Egyébként nagyon kitartó és kemény gyerek nem kevés akaraterővel.
Ne aludjatok!
Még egyszer köszönöm
A telefonszámon azért érdeklődjetek mi ujság a boltnál.