Mondjuk én nem nézem ilyenkor a km órát,ha 260000 van az órában,akkor is lehet szar,meg,ha 100000,akkor is. Egyértelmű,hogy ebben nem 135e van,de ,ha nem herót,akkor jöhet Szóval szerkezetileg legyen használható és ne legyen gáz belül sem....ennyi pénzért persze. De van bőven olyan 1millás kocsi,ami ugyanilyen állapotú. Tényleg ránéznél,ha beszélek vele?
Hali! Ez téllegszép, és nemis sok érte. Viszon a rendszámból következtetve valszeg gazdátcserélt au autó az elmúlt pár hónapban. Meghát feltünően olcsó. Asszem ugyanezt hírdették pár hete is szarabb képekkel gagyibb felnivel fűthető bőrbelsővel, de nembizti. Hívdfel, beszéljvele, ha gondolod megnézem h milyen és informállak.
Meg van persze,mi a picsának kell az neked? Talán uj csaj költözött a faluba? Ez arra is jó ám hogy nézegesd vele a csajokat Persze hogy meg oldható,mikor vinnéd el?
Szia elvittem a telefont de nem lehet kifüggetleníteni BS5S-es a programja ezt nem lehet függetleníteni 2 emberke közül egy sem tudta pedig gépre is tette
Igértem, hogy irok, ha már többet tudunk... hétfőn megműtötték, nagyon fáj a lába, rossz kedve van, kicsit már nyűgös, de ez érthető. összedrótozták a száját, kapott rögzitő gumit, azt mondja a doki, hogy szépen gyógyul a szája. a drótózás még 2-3 hétig eltart.... látogatni nem engednek, mert a hétvégén kicsit sokan voltak... kb 20an... nem nézték jó szemmel, főleg h másnap fontos műtét várt rá. csak a családtagokat engedik be, tegnap a tűzoltó kollégái is hiába mentek... a hétvégéig biztos nem tudtok bemenni, ha akkor lehet akkor szólok, de kérlek titeket, mivel elég hamar elfárad fél óránál többre ne számoljatok. talán ma már felállítják, járókerettel, ez még egy elég fájdalmas dolog lesz, de erős, és akaratos - ami most nem hátrány - , reméljük minél hamarabb javul.
Háát legközelebb 2ésfélhét múlva megyek haza, ha addig netán még meglenne akkor Rácsingolhatunk egyet Amúgy nekem a fő szempont azvolt hogy nagylegyen az autó. Pontiaccal 4en már szükösen lehetett közlekedni. 450ezerért egy ilyen autót kapni... azthiszem összetehetem a kétkezem
Jó lenne egyet menni a vectra ellen.Úgy halok meg,hogy nem tudom melyik megy jobban? Mert érzésre a corsa 10x jobb. Persze ez köszönhető a rövid váltónak és a kis súlynak. De talán egymás mellett mennének.
az opel középről csak hideget fúj! Le kell zárni télen!
Vagy vectrát veszek,a 115 lovasat,vagy accordot a 133lovasat 91-94. Vagy a jófranc tudja mit. De a Tiéd biztos patika. Régóta hírdette. Az enyémet 615-ért adtam el. És maradt róla egy garnitúra felnim,amit 110-ért adtam el.Szóval jó volt. Rá 1 évre a srác hirdette 410ért,de akkor megvolt a corsa és ebben élvezkedtem,pedig akkor kellett volna visszavenni
Hali! Köszi! Nagyon zseeer a verda. Örülökneki mint állat.
Pontit elvitték. De jobb is. Amilyen gépek fordultak meg a kezeid közt nembasztad volna hanyatt magadat tőle. Az a hengerenkéni befecsis 8szelepeshez képest érezhetően gyengébb volt, és benne volt a kilóméter rendesen (kb 500ezer!) Más téren patika volt de egy új motorért lassan könyörgött volna Sajnálomszegényt mert 10éve megvolt, és nemigen jöttveled szembe hasonló az utakon.
A vectrát még szoknom kell, ma összezavart kicsit. A szellőző középről hideglevegőt tolt, mindenhonnan máshonnan tűzforrót . nemtom millelte:D De dúúrva basszus, 8,9L-ből járok vele városban. Beszarás
Ne érts félre ! Nem megrovásképpen, hanem felhomályosítási szempontból írtam Nektek . Okulásul. Mikor majd lehet menni akkor is egyesével, és max. 10 percig. Higgyétek el, igazam van.
A 8-at én sem komolyan gondoltam,de három évvel ezelőtt sérv műtéten voltam. Beözönlött a szobába egy család gyerekestől, épp csak a kutyát nem hozták. Aludtam mert akkor nem éreztem , hogy fáj.Na innentől nem lehetett. Sem nekem sem a többieknek. Aztán mikor meguntam szépen "elküldtem" őket. Mert nem egyedül van egy szobában ő sem gondolom. De ti mint motorosok, tudom úgyis ismeritek a kórházi illemtant.
Miért ennyi az annyi? Ha ez tényleg ilyen lehet már hívnám is a vevőmet,hogy jöjjön ..
Igértem, hogy irok, ha már többet tudunk... hétfőn megműtötték, nagyon fáj a lába, rossz kedve van, kicsit már nyűgös, de ez érthető. összedrótozták a száját, kapott rögzitő gumit, azt mondja a doki, hogy szépen gyógyul a szája. a drótózás még 2-3 hétig eltart.... látogatni nem engednek, mert a hétvégén kicsit sokan voltak... kb 20an... nem nézték jó szemmel, főleg h másnap fontos műtét várt rá. csak a családtagokat engedik be, tegnap a tűzoltó kollégái is hiába mentek... a hétvégéig biztos nem tudtok bemenni, ha akkor lehet akkor szólok, de kérlek titeket, mivel elég hamar elfárad fél óránál többre ne számoljatok. talán ma már felállítják, járókerettel, ez még egy elég fájdalmas dolog lesz, de erős, és akaratos - ami most nem hátrány - , reméljük minél hamarabb javul.
Charlie
Vagy vectrát veszek,a 115 lovasat,vagy accordot a 133lovasat 91-94. Vagy a jófranc tudja mit. De a Tiéd biztos patika. Régóta hírdette. Az enyémet 615-ért adtam el. És maradt róla egy garnitúra felnim,amit 110-ért adtam el.Szóval jó volt. Rá 1 évre a srác hirdette 410ért,de akkor megvolt a corsa és ebben élvezkedtem,pedig akkor kellett volna visszavenni
Pontit elvitték. De jobb is. Amilyen gépek fordultak meg a kezeid közt nembasztad volna hanyatt magadat tőle. Az a hengerenkéni befecsis 8szelepeshez képest érezhetően gyengébb volt, és benne volt a kilóméter rendesen (kb 500ezer!) Más téren patika volt de egy új motorért lassan könyörgött volna Sajnálomszegényt mert 10éve megvolt, és nemigen jöttveled szembe hasonló az utakon.
A vectrát még szoknom kell, ma összezavart kicsit. A szellőző középről hideglevegőt tolt, mindenhonnan máshonnan tűzforrót . nemtom millelte:D De dúúrva basszus, 8,9L-ből járok vele városban. Beszarás
Na majd megsasolom 1x! Gratulálok hozzá