ja és 2x biztos átfordult a km óra és most is lassan nullázódik( ~300.000km) és bontatlan blokk. A szentgyörgyi emelkedőn sorra elvéreztek a több milliós verdák. Mondjuk múltkor egy szépen jött velem -bmw 530d! de ami alatta van nem ellenfél. beleértve akár a 2.5 benzines omegát,bmwt,ami 170Le.
Hát,erre csak annyit tudok mondani,hogy amit az enyém kapott akár egyszer zeg-veszprém úton. . .hát azt más autó rég feladta volna. ennek meg sem kottyant. Jó mondjuk az enyém az egyik,ha nem a legjobb opel motor "SE" motorkód,aki ért hozzá tudja. Ez addig jól működik,amíg hajtják,,
értem, azt tudom csak amit a Sinkó mond vagy a tesója iwiw-en, meg ha néha a barátnőjével beszélgetünk. Drukkolunk neki, hogy mihamarabb túl legyen rajt
meg a végén kell egy rongy korong is azzal kell megtekerni attól olyan fénye lesz mint a fene de ma kicsiszoltam olyan éle van a felninek hogy olyat nem lehet ragasztani sem
Nem kell azt krómoztatni ,meg tudod csinálni a polírozást szépen
Igaz elfog tartani egy darabig...de van időd bőven. Csak a pasztát válaszd meg jól,mikor melyikkel tekered
ma nem políroztam holnap lehet mókolok vele egyik oldalát talán fel tudom tekerni egy du alatt mert amíg nem lesz tökéletes addig csinálom ennek olyan nak kell lenni mint egy profi polírozta volna
De már mióta készül...
Jah, ha valakit esetleg érdekel, esetleg ismeri, Sanyi javulgat, levették a lélegeztető gépről, a napokban ujra műtik az álkapcsait, lábában a vasak még jó darabig bent lesznek, táplálni még mindíg csövön. Felépülése még nagyon sokáig el fog tartani... Persze, mikor először felébresztették, mit keresett először? A motorját .
Nagy erő van benne,d e arra szüksége is lesz.
..előbb add el ezt (mert Ő megvenné az enyémet) vagy egyszerűen csak az enyémet add el!
Igaz elfog tartani egy darabig...de van időd bőven. Csak a pasztát válaszd meg jól,mikor melyikkel tekered
Jobbulást kívánunk neki
Jah, ha valakit esetleg érdekel, esetleg ismeri, Sanyi javulgat, levették a lélegeztető gépről, a napokban ujra műtik az álkapcsait, lábában a vasak még jó darabig bent lesznek, táplálni még mindíg csövön. Felépülése még nagyon sokáig el fog tartani... Persze, mikor először felébresztették, mit keresett először? A motorját .
Nagy erő van benne,d e arra szüksége is lesz.
De még hoz hasonló játékokat....amik nehezek és jó hosszúak El leszünk vele a télen
Nem is políroztál ma?