Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor azt mondtam kicsit fel kéne pörgetni a fórumot, nem arra gondoltam, hogy egy ilyen szájharcost hozzatok

kakidzsem... ahelyett hogy vered itt a nyálad - meg ki tudja mi mást - inkább húzz szépen vissza oda, ahonnan jöttél
nekem 20/ 6 neked 12/ 3
Akkor téged még nem rúgtalak hasba,ezért mondod! Hidd már el,hogy nem iszom alkoholt kispöcs!
Valamit félreértettél ! Hájas? Nem láttál még kisbarátom! Ha ,ha nagy hasam lenne akkor is is látnám kicspöcs!
Takarodjmár innen kérlek. Tök nyugi volt amíg a teszztoszterontól túlfűtött egri pofádat ide nem toltad. Képeidből ítélve vagy legalább 50 éves. Tudom hogy régkaptál nevelést anyádéktól de nemkelettvolna elfelejtened
Látom szíven ütött a kipöcs jelző
Szóval tényleg kisfasz vagy!
Most már tudom Ki vagy! Milyen vagy! Be is fejeztem! Keress meg bárkit innen fórumból,mi készen állunk!
Itt be is fejeztük a dolgot! Ugye fórum barátaim?!
Írj amit akarsz,valószínű kicsi a farkad azért teszel ilyenek. Ismerek pár ilyen arcot! sajnálom őket!Meg téged is! Fogadd el,hogy kispöcs vagy,nem szégyen,de ne akarj nagyobbnak látszani,mert attól csak kisebb leszel te is!
Írni fogok a spmotornak,hogy tiltsanak le,nem vagy idevaló
Huzzál dolgozni vasárnapi motoros! Hiába dobálgatod itt a tel számodat.......ez nem az az oldal
Ez itt egy Család......
Anyád iszik köcsög,ne keverj vele össze! Amúgy tudom mekkorát csattan. Amikor az edzésen hasba rúgtam ,levegőt sem kapott. Gyere ide,ha gondod van,megbeszéljük és szétcsapkodom az okos fejedet! De neked kell először ütnöd,mert az elveimnek ellent mond,ha én 1 ütésből lescsaplak!
Különben ki vagy Te? Mr . Tökéletes? Dúl bennem az energia . De jó lenne,ha eljönnél ide hozzánk. Végre kiélhetném magam,lelkiismeret furdalás nélkül üthetnék valakit,aki megérdemli! Gyere tesó,gyere légyszi, kívánom a gyönyörű testedet lapossá verni,szét rúgni a formás seggedet buzivirág!
No....vágok egy kis fát,azaz csinálok szabad helyet hátha ásni kell
Szia Jimmy Nem fosunk be egy két tirpák köcsögtől
Főleg nem hagyjuk cserben normális motoros társunkat sem.
Ez meg lehet hogy buzi...azé irogatja ki a tel számát,hátha van itt is a fajtájábol.De téved
Én elásom!
Tanuljálmeg írni faszarcú mert lekápuérázlak
Cső Pogi!
Milyen igazad van! Akkor hívjuk oda és "elhintjük a port csendben!
Szia! Na igen,de itt most nem az oktánra gondoltam,hanem,hogy "tiszta" benzinre gyártották.
Á...semmi baj Bandita. Mindig akad egy két betühuszár akinek nagy a pofája . De az adatlapom rendesen ki van töltve....remélem engem is betalál.....itt legalább el lehet jó mélyre ásni az ilyen parasztot
Azt hiszem a metanol 105 körüli oktán számú , azért kell az elektronika,hogy az előgyújtást átállítva "iható" legyen a benzinesnek.
Havi átlagban előkerül egy ilyen elmebeteg, amelyik itt éli ki, hogy otthon mindenki odább löki , senkinek nézik, egy kátrányos helyzetű kcsög.
Át kell nézni rajta.
Arra kíváncsi vagyok,mi lesz a véleményed a bioval majd. Ha bejön elgondolkozom én is. Bár kicsit kételkedem. ezeknek a 98 a legjobb
Oké! Eladó Nekem úgysehiszem hogy kell, mert alig használom az autót. Jü ha évi 3000ret belerakok (pláne hogyha tavasszal összejöna supermoto:D) csak Kardos erősködik nagoyn hogy tegyükbele tegyükbele. Eléglesznekem a BIoetun... attól is sokkaljobbanfog menni és 235ft/lityi:)
Cső! Röhögök én is
Amúgy be ne merd tenni azt az elektronikát! Inkább add nekem
Powercap kellene az sfi helyett,na azzal is durva + 25-30Le
Jimi befenyíti az öreget Bázz mit röhögtem reggel amíg ezeket a kommenteket olvastam. Aszondja "megkereslek Kázsmér Sándoon keresztül és levadászlak" bázz beszartam
Na gyere te köcsög! 102kiló vagyok és szétbaszom a fejedet ,ha rászállsz itt valakire is! Húzz a retkes, bús picsába,anyád seggébe,vagy jobban teszed,ha visszabújsz a hasába,de még ott is szétrúglak te gennyláda faszkalap! Mit képzelsz Te magadról?! Ha nem fejezed be a minimum,hogy letiltanak ezen oldalon! Semmi szükség nincs itt rád! De gyere buzikám nem ijedünk meg SENKItől! Világos vadparaszt!?!?
ennek kimondottan örülök! nem szerettem volna rettegésben élni, éjjel nem aludni, rémálmokra felriadni stb...
rajtam keresztül mégis hogy gondoltad? és hogy jönnek ide a kilók?
Gyere csak te nyomozó