A testvére kérése amit kiírtam és a barátnőjével is napi kapcsolatban vagyok.Hétvégén már lehet látogatni, de csak korlátozott számban (nem lenne jó ha 7-8 ember tobzódna a szobájában).
Hamar elfárad és annyi emberre nem is tudna figyelni.Sajnos lelkileg sincs a legjobb állapotban.Ami érthető is egy ilyen baleset után.
Szia 2 napot mókoltam vele semmivel nem kell lekezelni de 2 év után úgy is mattosodik akkor újra fel kell egy kicsit polírozni már csak az első kerék van vissza de nagyon sokat kell vele babrálni hosszú idő de szép ha van valakinek türelme hozzá
Nem akartunk 8-an menni, csak 3-4en, és gondoltuk jólesne neki ha meglátogatnák a cimborák, persze csak ha látogatható. Amikor erről beszéltünk, még úgy tudtuk, hogy nem az...
Fodorné dr. Kis- Fekete Ildikó : Barátaim! Sanyika műtéte megtörtént, tegnap este felébresztették, iszonyú fájdalmai voltak, az éjszakára elkábították, tekintettel rá, hogy a csontfájdalmat szinte lehetetlen tompítani. Nyílt sebei vannak, ami miatt nagyon nagy a fertőzésveszély. Kérlek Benneteket, hogy a hét végéig ne menjetek be hozzá a kórházba, az ápolószemélyzet csak a családtagokat engedi be, a többieket nem. A mai napon valószínűleg lábra állítják, és megkezdik az utókezeléseket, gyógytornát. Értesítelek Benneteket a fejleményekről. Köszönöm, hogy szem előtt tartjátok Sanyika érdekeit, és a látogatási tilalmat betartjátok.
Hamar elfárad és annyi emberre nem is tudna figyelni.Sajnos lelkileg sincs a legjobb állapotban.Ami érthető is egy ilyen baleset után.
Tetszetős lett annyi szent! Mennyi időbe telt amíg ilyen szép lett? Nem kell lekezelni valamivel hogy ne mattuljon?
szerdára van valami ötleted?