Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minimum hardware: Pentium 4 3 GHz, 512 MB RAM (Vista: 1 GB RAM), GeForce 6600GT/Radeon 1600XT vagy jobb videokártya, DVD-ROM, 8 GB HDD
ha el megy az én gépemen akkor nekem is ird meg.
Na már megy a telepítés, mindjárt megírom milyen.
hu bazz....akkor az nem kicsi.
Ennek a demónak a telepítője zipelve 846 Mb, most írta ki hogy betelt a lemez.
Tudja a tököm.....a Tomi irta meg nekem,de szerintem az első mert elég kicsi a rendszer követelménye És csak 174 MB-t
De melyik részét? 1-5 van már.
Most szedtem le az 5. multis demóját, mindjárt feltelepítem.
A demót....a másikat is felraktam de az nem indul meg
Melyiket nyúzod? Tegnap rátaláltam a gépemen a Cod 4-re, lüdöztem egy keveset. Ez rohadt hosszú, térdig jártam a kilőtt töltényhüvelyben.
Meg is erőltettem az agyam amire ezt kitaláltam
Te figyu.....a Call of duty single pla.....-t sikerült felrakni a gépre,megy is mint az állat...csak olyan kibaszott rövid játék. Ez csak egy pályás?
Ezt de szépen megfogalmaztad.
Szia vasparipafogathajtó mester
Jó estét!

Én aztán nem loptam ma a napot, sok ezer tonnát húzogattam el, jól el is fáradtam. Most kortyolgatom a megérdemelt vörösboromat.
Jó estét nap lopók
asszem gépelek 1 kört
A népliget és a nyugati kb 8km re van egymástól ám:D:D mivelleszel? Kocsi? csörizz emg ha ráérsz!
Basszus, annyira sajnálom szegény srácot, nemrég voltam bennt, még a műtét előtt.... lenne már túl az egészen..:(, de az még hosszú lesz. Majd a szilveszteri gumifüstölést említsd meg neki:) Kitartást és jobbulást neki, na meg kitartást Charlienak is
le vannak azok csapolva az a baj
jóéjt
Hát igen...Azért nem rossz a ruszki fenyő sem...csak az a baj hogy nagyon fiatalon vágják ki.Nem tud beérni a fa....nem termel még gyantát,pedig az a lelke neki.Anélkül nem tartós
Na megyek alvóba....
Jó éjt
Keszthelyen 68.000 és 72.000 között mozog én azért jóval olcsóbban tudom adni kikockázottam is és ez nem olyan Ruszki fenyő hogy átszalad rajta a szög
Az a jó ha jó gyantás Az kibír pár emberöltőt.
És jó ára van ám
ez jó érett gyantás van kb olyan vastag mint egy TV és van pár hektr erdő Kétvölgy és Apátistvánfalva mellett
Van fenyő erdőd? Annak jó ára van ám,főleg ha jó érett...gyantás.