Te....ez a comanche4 kibaszott jo játék Igaz nagyon nehéz irányitani a helikoptert,de most odabasztam az ellenségnek Kár hogy csak ez az egy pálya van hozzá........de fasza a játék
Megy a fórumos falka
(mint a filmekben....teleaggatunk egy kötelet sörös+konzerves dobozzal és az ifjú pár járgánya után kötjük) de természetesen ugy hogy ne verje le a zománcot a kawárol
! Időpont: Augusztus 10. (kedd)
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!
Pogi
Nightclubber
Főnök
hondalaci600
Ridingsoul
csib
ewer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
GURO
F2Tom
Hujuj......ha most lenne ketyim hoznám is.....de szerintem egy darabig várat a dolog magára.Péntekre meg jön a lánc szett+fogaskerekek,és van egy nsr amit meg kell még szereznem. Magyar fizubol csak lassan.....
De köszönöm,rendi vagy
Ha kell ebben tudok segiteni,csak az igényeidtől függ mi-mennyi...
PL:
P4 3000,Asus P4P800 alap,2gb ddr,6600 gt videó,160gb sata hdd,dvd iró+dvd olvasó,2 mobilrack,450-es táp+19" Samsung Syncmaster TFT monitor(még 1,5 év gari)=40000
Na.....akkor ha tudsz gyere,most kiugrok a birtokra és szemügyre veszem hogy az éjjel milyen vad járt Meg ha már kint vagyok...kiviszem az íjat is,hátha.....................
Meg van persze.....ki is nyomtattam de a gépemen is rajta van.
Még egy kérdés........mennyiből lehet össze rakni egy normális gépet amin tudok komolyabb játékokkal is játszani?
(mint a filmekben....teleaggatunk egy kötelet sörös+konzerves dobozzal és az ifjú pár járgánya után kötjük) de természetesen ugy hogy ne verje le a zománcot a kawárol
Jó nyaralást nektek
! Esküvői felvonulás, verzió 2.1 !
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!
Pogi
Nightclubber
Főnök
hondalaci600
Ridingsoul
csib
ewer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
GURO
F2Tom
Ha aktuális és érdekel keress meg,folyamatában vannak nálam gépek és mindegyikre adok félév garit.
De köszönöm,rendi vagy
PL:
P4 3000,Asus P4P800 alap,2gb ddr,6600 gt videó,160gb sata hdd,dvd iró+dvd olvasó,2 mobilrack,450-es táp+19" Samsung Syncmaster TFT monitor(még 1,5 év gari)=40000
Találj ki valamit....pl 2napos táppénz......
Még egy kérdés........mennyiből lehet össze rakni egy normális gépet amin tudok komolyabb játékokkal is játszani?