Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor csinálunk egy kétnapost-fürdéssel
Ugy néz ki hogy vannak még páran a balcsi kerűlő utra
oké,és a képek nagyon szépek lettek
Valóban jó lenne ha jönni tudna
Most teszek fel egy kis tihanyi videót is
Meglátjuk.Csibe igen kéne!
Meg nézem Te....mi lenne ha elmennénk mégis csak a Tiszatóra? Talán lesz még vállalkozó szellemű emberke aki velünk tartana....
Szia Nem sok.....végre lehűlt a levegő,és várom a jövő hét szerdát Veled mizujs? Rég jártál erre.
Mizujs?Tettem még föl egy csomó képet Zamárdiból is a többihez,csak hosszan tartott a hadipark kiválogatása.Nézd meg
Jóestét mi a helyzet felétek
bocsi, a mobilnet szivat, csak 1szer akartam
Én megyek az tuti, bár nem vagyok még mindíg rajt a listán, pedig 2-szer írtam mailt az Andrisnak... na meg egy hátsó guma is kéne, remélem időben megjön, na meg fel is fér:S
én megyek az tuti, bár már 2-szer írtam az Andrisnak, hogy nem vagyok rajt a listán, na meg a hátsó gumit is cserélnem kéne, mert legutób.. hááát... majdnem párszor hempergés lett...
12-ére meg kérnem kéne szabit
Sziasztok jövő vasárnap ki jön pályázni? Esti menet lesz mint legutóbb... Meg lesz egész napos 12.én. www.palyamotorozas.hu
oszt mikor?
Na most töltötte fel az egészet!Írtam!
Kéész a festééés, else hiszem. Márcsak matricázás, és mehetünk BASZATNIII!
ok
Majd megbezséljük!
A mostaniról mindjárt fennlesznek a képek még kb 15 perc.Nézd meg
Jol van,majd huzatlak Valami jó hosszú több napos turát össze hozhatnánk. Mit szolsz?
Na ha kész lesz a motorod megyünk Tihanyba!De azért majd viszek magammal vontatókötelet!
csak vicceltem........nekem se hiányzik a hó. Főleg most nem,3hét szabin leszek és nem nagyon szeretném hó lapátolással tölteni Inkább motorozni fogok még lasszóval se tud befogni senki ez idő alatt