Na akkor most be igazolodott az hogy miért voltam nyugtalan az éjjel...és miért ő kötötte az ebet a karóhoz hogy cseréljünk...
Szerinted ? Fel hivott az email címért hogy hova is küldje a papirokat? Nem! Tehát ebből az jön le hogy nagy gáz van ott azzal a géppel vagy a papirokkal.
Én ugyanezt akartam mondani hogy mond meg neki hogy ugy gondolja meg mert ha ott nekiáll nyekeregni hogy hát ő izé mégsem vagy valami gáz van a motorral akkor akit ott érek náluk adok a testére
Készülünk........még mindíg szárad a bőrgatyám,reggel szarrá áztam a motoron
Ott leszünk...tegnap is ott voltam Tettem egy karikát és memorizáltam az ut vonalat
Na ja De ha minden rendben lesz a papirok körül...és elmegyünk érte...ott meg kiderűl hogy valami más baja van a vasnak akkor ott a helyszínen lövöm le a pasmagot
No fene....mi van,köröznek hogy nevet váltottál?
Találkozhatunk elöbb is vagy útközben...csak mond meg merre jöttök és pontosan mikor. Legalább mi "kicsik" együtt menjünk
Szerinted ? Fel hivott az email címért hogy hova is küldje a papirokat? Nem! Tehát ebből az jön le hogy nagy gáz van ott azzal a géppel vagy a papirokkal.
Ott leszünk...tegnap is ott voltam Tettem egy karikát és memorizáltam az ut vonalat
15:15-15:30 Keszthely, Vásártér garázssor
gyere msn-re
Találkozhatunk elöbb is vagy útközben...csak mond meg merre jöttök és pontosan mikor. Legalább mi "kicsik" együtt menjünk