Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső mindenkinek
szóljál rá hogy mi a helyzet és hamar küldje a papírokat vagy mondja meg az igazat és el van minden felejtve
Na akkor most be igazolodott az hogy miért voltam nyugtalan az éjjel...és miért ő kötötte az ebet a karóhoz hogy cseréljünk...
Szerinted ? Fel hivott az email címért hogy hova is küldje a papirokat? Nem! Tehát ebből az jön le hogy nagy gáz van ott azzal a géppel vagy a papirokkal.
Én ugyanezt akartam mondani hogy mond meg neki hogy ugy gondolja meg mert ha ott nekiáll nyekeregni hogy hát ő izé mégsem vagy valami gáz van a motorral akkor akit ott érek náluk adok a testére
Nana én már ott leszek és várok rátok az is lehet hogy elétek megyek hogy hol maradtok ily sokáig
semmi probléma barátom
Beszéltem Csibével akkor ahol megbeszéltük ott várunk . .
Na itt vagyok,bocs az előbb sürgős dolgom akadt
Készülünk........még mindíg szárad a bőrgatyám,reggel szarrá áztam a motoron
Ott leszünk...tegnap is ott voltam Tettem egy karikát és memorizáltam az ut vonalat
adj' Isten... Készüljetek a holnapra!

15:15-15:30 Keszthely, Vásártér garázssor
Remélem holnap napsütéses idő lesz
Na ja De ha minden rendben lesz a papirok körül...és elmegyünk érte...ott meg kiderűl hogy valami más baja van a vasnak akkor ott a helyszínen lövöm le a pasmagot
Jah....irtam mailt a Pohinak,kiváncsi vagyok mi lesz a válasza ezzel az egészel kapcsolatban
az a lényeg hogy küldi és ha ott minden rendben van akkor bátran elhozhatod
Szia. Azt mondta hogy 6 után fel hiv,én meg le diktálom a mail címem és át küldi ami van. De se gépe...se netje
hello na sikerült megszerezni a képeket?
Vagy alsópáhok ha neked az jobb!Vendéglő előtt a nagykereszteződésnél.
ok
Az a hely az ahol taliztunk amikor badacsonyba mentünk?
gyere msn-re
Most mennem kell de később leszek
Szia!Na akkor találkozhatunk ott mint a multkor,Zalaapáti kanyar-kitérő.2.40 körül ott vagyunk-ha nem állunk meg horgászni
No fene....mi van,köröznek hogy nevet váltottál?
Találkozhatunk elöbb is vagy útközben...csak mond meg merre jöttök és pontosan mikor. Legalább mi "kicsik" együtt menjünk
Csibével holnap du 2 kor indulunk tőlünk ugy néz ki.Keszthelyen a leirás szerinti helynél találkozhatunk akkor,vagy már előbb utközben?
Itt avgyok!Nevetváltottam
Tomiuj....Csibe....merre vagytok?