Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lökök neked egy cimet:
www.pcarena.hu
Kanizsán én is tok neked szerezni ha itt nem találsz!
na bacca meg.......akkor most azt honnan szerezzek?meg mennyi egy olyan? (közben javitgatom a mocin a világítást)
Fx 5700 128mb ods vid kártya a minimum
Körülnézek
A batlefield-hez elég ez a video kártya?NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 32Mbytes
Ezen el megy?
Nem baj,de majd mi is elmegyünk meg nézni az üvegtigrist
nehogy má csak a 600-asok menjenek el tinnyére
Sajna most gyerekőr státuszom van itthol
Hát lehet ezt a gumi típust,nem egészen erre a típusra ajánlják .nekem is volt ilyen fenn(pár napig),mintha esőben mentem volna ugy csúszott :),vagy lehet csak nekem nem jött be.
Tomiuj51 ! Menjünk mi is....nézzük meg az üvegtigrist nehogy már mi "vének" itthon maradjunk!
Oks megpróbálom úgyszervezni. Kupó jöszöl?

Bazz durva az r6... komolyan énmég örülhetek mert tizedennyi baja se lett az enyémnek. Tudok segíteni alkatrészek beszerzésében!
jobbos kanyarral
szegény vas......remélem a gazdájának nem lett baja?
Há mitől lehet lebontani így egy jobb oldalt?
kekeckedős tagok miatt helyesbítek:

598 cccm felett.
bizony szerencse a szerencsétlenségben, hogy B.-nak nem esett baja - bőrruha!
akkor azon te sem vehetsz részt
most derült ki amikor írtam!
neeem 600ccm felettieknek :D
Nagyon sajnálatos dolog történt ma délutáni kerülésünk alapján
Gondolom ez a 40 alattiaknak szól?
Jókor szólsz...
Cső all!

Holnap 9:30-kor indulás Magyarországon belül 300-400km (lehet hogy Tinnye, Üvegtigrincs). Kizárólag gyors tempós emberkéket várnánk!

Köszi!

Jocee
Hát az sajnos nem! Én délbe akartam mert dolgom vam még du. de a többiek csak egykor akarnak. Nekem 4-5felé haza kéne érnem! Anukámnak van szülinapja... 13:00kor indulunk a keszthelyi mekitől! Old meg gyere!
Heh Pray téged váglak ki vagy , ha jól tom,akkor mindig ott az amadeus-parkolóház fele szokott állni a kis CiBRi Iszonyat Fatal a Géped . Rem egyszer motorostul összefutunk . jah és ami van videód az elkerülőn,az megint nagyon fatal,igaz én ott csak 170-et mentem eddig, dehát nézd meg az adatlapomat és rájössz miért Nah széles utat