! Időpont: Augusztus 10. (kedd)
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!
Pogi
Nightclubber
Jocee
Főnök
hondalaci600
Ridingsou
l
csibe
wer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
ha a Főtér felől jössz, akkor igen a taxiállomás után (Keszthely Plaza) lesz a kereszteződés, ott balra, és utána rögtön jobbra a 9 emeletesnél. Már látni fogod a garázssort, meg 1-2 motort
Joccea ha Hévíz felől beérsz Keszthelyre mész baloldalon lesz a Shell kút mész egyenesen ott a körforgalomnál az 1. kijárat jobbra és azon az úton mész a lámpák felé a lámpák előtt kb 50 méterre balra lesz egy nagy emeletes épület na az a Vásártér akkor már jó helyen vagy
Van egy kibaszottszarhírem. 2 hete befosott a gépem, lekellett formázni és most amikor keresem látom hogy az összes videó amit a goproval csináltam azon a vinyón volt és a hlye feejmmel nemmentettem ki.
Megpróbálok előásni valakit akinek odaadtam és visszakéremtőle.
Kinek adtam eddig pályázós vidiket pendrive-on vagy akárhogy?
Írd ki nekem Please egy CD-re a cuccot! MA esetleg át tudnád adni kollégám részére? Most megy át Egerszegre a KPM felügyeletre. Ki tudsz oda ugrani a cuccal?
Ma voltam bent és meg rendeltem a láncot és a fogaskerekeket,pénteken meg is jön
! Esküvői felvonulás, verzió 2.0 !
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!
Pogi
Nightclubber
Jocee
Főnök
hondalaci600
Ridingsou
l
csibe
wer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
Szeretném felhívni figyelmeteket egy Montenegrói túrára.
Részletek itt:
http://www.kantavar.hu/reszlet...
Megpróbálok előásni valakit akinek odaadtam és visszakéremtőle.
Kinek adtam eddig pályázós vidiket pendrive-on vagy akárhogy?
Nightclubber
Jocee
Főnök
hondalaci600
Ridingsoul
csibe
we
r - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
Áronka
......