Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Sasa.......és mit adunk az ifjú párnak? Össze dobunk nekik 1tank benzinre valót?
ez az! Gyere Te is
Ma voltam bent és meg rendeltem a láncot és a fogaskerekeket,pénteken meg is jön
okejo! Gyertek menel tobben! :D
Bővitem a listát,én is megyek!

! Esküvői felvonulás, verzió 2.0 !

! Időpont: Augusztus 10. (kedd)
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!

Pogi
Nightclubber
Jocee
Főnök
hondalaci600
Ridingsou
l
csibe
wer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
Sziasztok!

Szeretném felhívni figyelmeteket egy Montenegrói túrára.
Részletek itt:
http://www.kantavar.hu/reszlet...
Valami eszembe jutott... ...de lehet hogy le leszek hülyézve
esküvőfelvonúni mint egy mocistali
hívd őket is esküvőfelvonulni
ha a Főtér felől jössz, akkor igen a taxiállomás után (Keszthely Plaza) lesz a kereszteződés, ott balra, és utána rögtön jobbra a 9 emeletesnél. Már látni fogod a garázssort, meg 1-2 motort
tegnap voltam pályálni a Marcali cimbikkel, meg jöttek Fonyódiak is, 2en közülük Busa-val.
Joccea ha Hévíz felől beérsz Keszthelyre mész baloldalon lesz a Shell kút mész egyenesen ott a körforgalomnál az 1. kijárat jobbra és azon az úton mész a lámpák felé a lámpák előtt kb 50 méterre balra lesz egy nagy emeletes épület na az a Vásártér akkor már jó helyen vagy
a taxi állomás után?
Ha tudtok valakit, aki még ráér, szóljatok neki
Akkor mi együtt megyünk gondolom...oszt' karcoljunk le Khelyig, hogy visszavonuljunk velük.
hagyd csak........majd ifju barátunk jön az öregekkel......persze csak ha bírja a tempót
De csak egy mellett van 9 emeletes! Rákóczi tér, régi Skála áruház, sarkon gyógyszertár... így sem ugrik be melyik az?
Az nem sok.........az csak pár Km-r
238 km Pacsától.
Van egy CD-m amivel az összes cuccot vissza tudod hozni Átvigyem? csör+ha kell..............
Nagyon állat! na ezt meg lesem én is személyesen
elveszett adatok visszahozásával próbálkoztál?
Van egy kibaszottszarhírem. 2 hete befosott a gépem, lekellett formázni és most amikor keresem látom hogy az összes videó amit a goproval csináltam azon a vinyón volt és a hlye feejmmel nemmentettem ki.
Megpróbálok előásni valakit akinek odaadtam és visszakéremtőle.

Kinek adtam eddig pályázós vidiket pendrive-on vagy akárhogy?
Írd ki nekem Please egy CD-re a cuccot! MA esetleg át tudnád adni kollégám részére? Most megy át Egerszegre a KPM felügyeletre. Ki tudsz oda ugrani a cuccal?
Pogi
Nightclubber
Jocee
Főnök
hondalaci600
Ridingsoul
csibe
we
r - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
Áronka
......