A markolat az azóta se ,de a többi fasza! én ma megyek az indexemért összerakom és holnap ha jó idő lesz akkor húzhatunk! nem ültem motoron két hete... Mennünk ki a világból!
Megyünk Kercaszomorra (Lenti mellett) és sajnos nem nagyon tudom még, hogy hol merre vannak szép tájak, jó utak és túra útvonalak.
Esetleg, tudnátok ajánlani valamit?
Augusztus 10. (kedd) du. 16:15-16:30 között (ugye Imi?) szóval legkésőbb fél 5-re kérjük a jelentkezőket Hévízre a Polgármesteri Hivatal elé (nem a Polgár úrhoz, a Jenőhöz )
háááát, én regeltem, de mégsem voltam rajta a listán, kicsit be is gurultam, mivel 2 emilt is küldtem az Andrisnak , aztán szerencsére megvolt még a jelentkezős emailem, és az alapján írtam neki, hogy hahó, és jelentkeztem, oszt mégsem vagyok fennt, így beírt még, de már 2 csoport lesz, szerencsére:D
Sajnos nem tudunk menni mert betelt a lista és még nem regeltünk! Vártam a srácokra és lekéstük... Az aug. 12.ei meg azt mondják túl drága úgyhogy azzal még nem tom mi lesz... Majd szólok ha tudok valamit!
Aug. 3 és 9 között leszünk.
Mert eredetileg Őriszentpéteri vok és lehet hogy az őrségbe leszek,akkor szívesen körbevezetlek.
Eladnám Bőrruhámat!
ha érdekelne valakit...női
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
pussz
Jobban izgulok mint a vőlegény
Megyünk Kercaszomorra (Lenti mellett) és sajnos nem nagyon tudom még, hogy hol merre vannak szép tájak, jó utak és túra útvonalak.
Esetleg, tudnátok ajánlani valamit?
Előre is kösz.
Üdv,
Balázs
Ott leszünk....legalább is a "kicsik"