Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esni fog az eső
A markolat az azóta se ,de a többi fasza! én ma megyek az indexemért összerakom és holnap ha jó idő lesz akkor húzhatunk! nem ültem motoron két hete... Mennünk ki a világból!
Hi.

Aug. 3 és 9 között leszünk.
Mikor mentek?
Mert eredetileg Őriszentpéteri vok és lehet hogy az őrségbe leszek,akkor szívesen körbevezetlek.
Sziasztok!

Eladnám Bőrruhámat!
ha érdekelne valakit...női

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

pussz
Szuper akkor lehet baszatni
okéjó!
Én ott leszek,már két hete szabaddá tettem azt a napot
Jobban izgulok mint a vőlegény
azért jó, hogy átismételtük...
Hellósztok.

Megyünk Kercaszomorra (Lenti mellett) és sajnos nem nagyon tudom még, hogy hol merre vannak szép tájak, jó utak és túra útvonalak.
Esetleg, tudnátok ajánlani valamit?

Előre is kösz.

Üdv,

Balázs
Köszönöm!Ha lehet viszem a legkisebbet!
Augusztus 10. (kedd) du. 16:15-16:30 között (ugye Imi?) szóval legkésőbb fél 5-re kérjük a jelentkezőket Hévízre a Polgármesteri Hivatal elé (nem a Polgár úrhoz, a Jenőhöz )
háááát, én regeltem, de mégsem voltam rajta a listán, kicsit be is gurultam, mivel 2 emilt is küldtem az Andrisnak , aztán szerencsére megvolt még a jelentkezős emailem, és az alapján írtam neki, hogy hahó, és jelentkeztem, oszt mégsem vagyok fennt, így beírt még, de már 2 csoport lesz, szerencsére:D
Légyszi a pontos időpontot és helyet!
Ugy legyen!
Ha a Csibének lesz egy csepp esze....akkor leszedi a mozdonyról azt a bazi nagy kürtöt és felszereli a robogójára azzal tud majd hangot adni
Na de Sasa ! Hogy is felejthetnénk el egy ilyen jeles napot?
Ott leszünk....legalább is a "kicsik"
Úh!Kösz,hogy szólsz! Ott leszek,beírom a naptárba el ne felejtsem
Amúgy skacok, remélem nem felejtettétek el az augusztus 10-i esküvős pózolást!?! Mert minél több 2 kerekűre számítunk
Rendben! Idén még egyszer fel szeretnék menni mindenképp! (és a 'busás kolléga is említette )
Sajnos nem tudunk menni mert betelt a lista és még nem regeltünk! Vártam a srácokra és lekéstük... Az aug. 12.ei meg azt mondják túl drága úgyhogy azzal még nem tom mi lesz... Majd szólok ha tudok valamit!
Tomi! Lehet, hogy elmegyek veletek, nézőnek... aztán ha lesz még hely, felmegyek. De amúgy meg fotózni is szeretnék...
20.-a? Addig több száz Km-ert megyek már vele 10.én meg jön a fogaskerék meg a lánc......10perc és feldobom rá és Góóóóóóóóóóóóóóóó