Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ez a nagy csend? mindenki dolgozik?
Nagyon jó....gyertek minél többen
Csatlakoznánk ketten!

! Esküvői felvonulás, verzió 2.1 !

! Időpont: Augusztus 10. (kedd)
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!

Pogi
Nightclubber
Jocee
Főnök
hondalaci600
Ridingsou

l
csibe
wer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
GURO
F2Tom
Jól van.....ránk számíthatsz Telerakom az NSR-t dudákkal és nyomom cefetűl Ha már neked is el ment ...
Sziasztok!
Júúj,ne vicceljetek ! Nekem bőőven elég,ha eljöttök. Nekem kellene adnom Nektek.. Majd összehozunk egy bulit is vmikor,most nem jön össze
Nászút lesz másnap indulunk,természetesen motorral
De tessék belehúzni,haver haverját is elhívni,meg annak a haverját is . Ilyenen nem mindennap lehetünk Úgy gondoltam ,hamár elment a maradék.. ... ... akkor legyen ilyen ,végezzem motoros módjára!
rendicsek!
Szerintem megérdemlik azt az egy tank benyát.....el viheti az új asszonykát egy pici nászútra
Hondalaci....ez az áru nagyon jó ebből nekem még kell.......jövöre is Olyan ez mint a piros ász......mindent visz
Oké! Gyere érte amikor kell.....itthon vagyok napközben is De ha gondolod ki irom neked CD-re,ki tudja .....hátha valamikor nem e kell még
Köfi! Mekköszönném! Átendúrózókérte valamikor a hegyen!
Alap szitu! Csörrenj majd meg elöttenap h hol mikor talizzunk!
1 tank? nem sok az?
nem kéne... hanem kell!
Az semmi, láttam a strandon két olyan dudát egy lánynál, egyből majdnem felsírtam ciciért !
használ az anyag?
Na mivel ilyen szép az idő.........megyek egy kört,és gyomírtozok a telken
ok!
Már csak szabit kéne intéznem!
na azt fujhatjuk
már pénteken az leszek Jol van...meg beszéljük és együtt elcsettegünk
Kell nektek egy egy vuvuzera
Ha jól emlékszem van egy 12V-os dudám.......
Akkor már szombaton üzemképes leszel!Ha addig nem futunk össze,majd megbeszéljük hol talélkozunk 10.én Keszthelyre menet!
Megyek azéert,bár nekem még a dudám is halkabb mint a Te alapjáratod!
Szia!Sajnos ha le van formázva a winyó akkor nehéz ügy a mentés,mivel a legtöbb visszanyerőprogram csak a hibás de nem felülirt adatokat tudja visszairni.Ha a formázás során az adatok felülirásra kerültek bármilyen karakterrel,akkor sajna bukta van,ha viszont fizikailag nincsen felülirva akkor sikerülhet.Poginál van lemez azt másold le ,azon sokfajta van.