! Időpont: Augusztus 10. (kedd)
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!
Sziasztok!
Júúj,ne vicceljetek ! Nekem bőőven elég,ha eljöttök. Nekem kellene adnom Nektek.. Majd összehozunk egy bulit is vmikor,most nem jön össze
Nászút lesz másnap indulunk,természetesen motorral
De tessék belehúzni,haver haverját is elhívni,meg annak a haverját is . Ilyenen nem mindennap lehetünk Úgy gondoltam ,hamár elment a maradék.. ... ... akkor legyen ilyen ,végezzem motoros módjára!
Szia!Sajnos ha le van formázva a winyó akkor nehéz ügy a mentés,mivel a legtöbb visszanyerőprogram csak a hibás de nem felülirt adatokat tudja visszairni.Ha a formázás során az adatok felülirásra kerültek bármilyen karakterrel,akkor sajna bukta van,ha viszont fizikailag nincsen felülirva akkor sikerülhet.Poginál van lemez azt másold le ,azon sokfajta van.
! Esküvői felvonulás, verzió 2.1 !
Gyülekezés: 15:15-től, de 15:30ig mindenki érjen oda, mert 15:45-kor indulunk Hévízre!
! Helyszín: Keszthely, Vásártéri garázssor (9 emeletes mögött, ami a lámpás kereszteződésnél van)
Aki tud jönni, jöjjön is legyen szíves!
Pogi
Nightclubber
Jocee
Főnök
hondalaci600
Ridingsou
l
csibe
wer - ha a meló engedi ott leszek
Andris (nc23)
tomi51
GURO
F2Tom
Júúj,ne vicceljetek ! Nekem bőőven elég,ha eljöttök. Nekem kellene adnom Nektek.. Majd összehozunk egy bulit is vmikor,most nem jön össze
Nászút lesz másnap indulunk,természetesen motorral
De tessék belehúzni,haver haverját is elhívni,meg annak a haverját is . Ilyenen nem mindennap lehetünk Úgy gondoltam ,hamár elment a maradék.. ... ... akkor legyen ilyen ,végezzem motoros módjára!
Már csak szabit kéne intéznem!