Ja pénteken az utolsó meleg napon megismétlem a Balatoni kört,csak az északi parton fogok felmenni és körben Siófok fele jövök haza!Sajna megint egyedül leszek!De most korábban indulok és többet nézegelődök majd!
Meg lassabban megyek,öregesen!
Én most értem haza a strandolásból, kirúgtak bennünket mert már a vizet is leengedték. Olyan rohadt meleg volt hogy csak a vízben lehetett kibírni és persze harmatos sörökkel.
Rendben.
A jövő hónapom szabad...ha törik és szakad akkor is megyek motorolni De most nem akarom kinyirni ezt a fogaskereket teljesen,addig birja ki amig meg nem jön az új
Hát semmi sem tart örökké,és mész is vele eleget.
Nem tudom hogy 10.-e elött tudnék menni....olyan a hátsó fogas kerekem mint a kőrfűrész lap.De 10. után már tudok mozogni,lesz lánc és uj fogaskerék
Sziasztok!Lehet hogy a Balaton körli kis körut ismétlése fog bekövetkezni pénteken vagy szombaton!Egy volt munkatársam is jönne ,lehet a fiával együtt.Bár szombatra esetlegh már az idő kicsit durvul.Attól függ hogy a létszám és az idő hogy hogy alakul.300 km a legrövidebben számolva-terv szerint.De most lesz Tihanyban velőskenyér evés,hatörik-ha szakad!
Meg lassabban megyek,öregesen!
Az ékszíjat nem javítani kell hanem cserélni.
Én most értem haza a strandolásból, kirúgtak bennünket mert már a vizet is leengedték. Olyan rohadt meleg volt hogy csak a vízben lehetett kibírni és persze harmatos sörökkel.
A jövő hónapom szabad...ha törik és szakad akkor is megyek motorolni De most nem akarom kinyirni ezt a fogaskereket teljesen,addig birja ki amig meg nem jön az új
Majd megoldjuk.
Jövő hónapban is csinálunk egy körmenetet akkor,ha majd passzol!Addigra talán Csibe is elérhető lesz.
Nem tudom hogy 10.-e elött tudnék menni....olyan a hátsó fogas kerekem mint a kőrfűrész lap.De 10. után már tudok mozogni,lesz lánc és uj fogaskerék
Egy rövidet raktam fel az még üzemképes.
Ha szombaton mennénk körözni tudsz jönni?