Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

! ! ! Öcsi ! Meg van még az az nsr? Alkatrésznek kell.....csör+ ha eladod. köszi
Sziasztok. Hu de mennék a balcsi körül de berendeltek péntekre dolgozni. Nem baj......való szinű hogy a jövő 7 szerdáig dolgozunk és 3hét pihi
Ja pénteken az utolsó meleg napon megismétlem a Balatoni kört,csak az északi parton fogok felmenni és körben Siófok fele jövök haza!Sajna megint egyedül leszek!De most korábban indulok és többet nézegelődök majd!
Meg lassabban megyek,öregesen!
de nem nálam
Hi Tomi!

Az ékszíjat nem javítani kell hanem cserélni.
Sziasztok!Hazaértem!Holnap ékszijjavitási akció!
Hi sporttárs!

Én most értem haza a strandolásból, kirúgtak bennünket mert már a vizet is leengedték. Olyan rohadt meleg volt hogy csak a vízben lehetett kibírni és persze harmatos sörökkel.
Mi ez a nagy pangás? Mindenki a strandon van ?
ok
Rendben.
A jövő hónapom szabad...ha törik és szakad akkor is megyek motorolni De most nem akarom kinyirni ezt a fogaskereket teljesen,addig birja ki amig meg nem jön az új
Na itt a porlasztó!
Majd megoldjuk.
Jövő hónapban is csinálunk egy körmenetet akkor,ha majd passzol!Addigra talán Csibe is elérhető lesz.
Köszi
ok most megyek a porlasztóért,szólt a barátom itthol van
Meg most néztem a műszerfalat.........
ma verettem neki a Ducatival Kurvajóó gép, gébártitó gáttöltésen 50el robogtam át és megse éreztem:D Aztán a horgászok utánnamdobták a csalit
kocsogok!
Hát semmi sem tart örökké,és mész is vele eleget.
Nem tudom hogy 10.-e elött tudnék menni....olyan a hátsó fogas kerekem mint a kőrfűrész lap.De 10. után már tudok mozogni,lesz lánc és uj fogaskerék
De addig még van egykis melóm az ékszijam kibomlott,már ezeréves még az eredeti-olyan 30 ezer körül van benn
Egy rövidet raktam fel az még üzemképes.
Jó ha itthol lesz elhozom.
Ha szombaton mennénk körözni tudsz jönni?
Igen hozd el tőle . Amugy a 7végén belöttem az Mz gyujtását.Már csak a karbit kell kicserélni és jó lesz a gép
Akkor a barátom ha itthol lesz elmenjek a porlasztóért?
A velőskenyér jó,de csak a paprikásod után!
Sziasztok!Lehet hogy a Balaton körli kis körut ismétlése fog bekövetkezni pénteken vagy szombaton!Egy volt munkatársam is jönne ,lehet a fiával együtt.Bár szombatra esetlegh már az idő kicsit durvul.Attól függ hogy a létszám és az idő hogy hogy alakul.300 km a legrövidebben számolva-terv szerint.De most lesz Tihanyban velőskenyér evés,hatörik-ha szakad!
Üdv uraim Mi ez a nagy punnyadás? Mindenki elment gurulni?
Sziasztok