Itt vagyok!Reggel 7.30 kor indultam,de most sok helyre bementem és sokszor megálltam.Du fél 6 kor hazaértem.De kenesénél most nem fürödtem mert akkor már igyekeztem a siói kórházba unokanővéremhez-elsokalltam az időt.
De most teszem fel a képeket néhányat csak átkonvertáltam kisebbre mert 5 megásak voltak!Nézd meg,ez vár majd rád is
Jövő hónapban majd egy többfőset összehozunk.
A földvári hondában láttam uj NSR-t,valami csillagászati ár volt rajt.És képzeld az összes uj tipus a 110 es Lead is befesckendezéses már.
Nah skacok, holnap gurulunk egy rövidet valamerre (sötétedésig, vagy kicsit tovább) . 5kor a TESZKÓS Shell kúton tali, aztán gó. Aki jönne, ne szégyenlősködjön
Hát "szép" időnk lett, mit ne mondjak... bár ez még bőven gurulós idő. Előre félek, mi lesz télen
De most teszem fel a képeket néhányat csak átkonvertáltam kisebbre mert 5 megásak voltak!Nézd meg,ez vár majd rád is
Jövő hónapban majd egy többfőset összehozunk.
A földvári hondában láttam uj NSR-t,valami csillagászati ár volt rajt.És képzeld az összes uj tipus a 110 es Lead is befesckendezéses már.
Jah és ne rendelj színes kuplung és fékkart tudok más megoldást egy ezresért! :))))))
/ Laci, Balatonföldvár valamikor?