Én pár Keszthelyi sráccal dumáltam le hogy gurulunk egyet a Balcsi körül... De rábeszélem őket hogy menjünk egy Keszthely-Tapolca-Kálimedence-Füred-Veszprém-Csesznek-mégnemtomhogy
haza kört! Szerintem izgisebb lenne... Kedve valakinek? Pályára nem akarok menni nyálat csorgatni hamár olyan hülye voltam hogy nem jelentkeztem időbe. Akinek van kedve csörögjön!
Épp ez az.....be löttem és 2 gázfröccs után már ugy durrogott mint egy ágyú
Jol van,akkor a Csibétől tesszük függővé a dátumot. De ha nem tud jönni akkor megyünk nélküle de szerintem elintézi hogy jöhessen
Hát ha csapágyas akkor nem lehet gyujtást állitani mert mindig máshol lesz az állandóan változó hézagtól!
Majd akkor Csibétől tesszük függővé a dolgot,hogy tud-e jönni egyáltalán és mikor.Ha nem tud,akkor mehetünk tetszés szerint csak itthol kell elintéznem.
Szia. A Zoli gépje az egy nagy fos........igaz a karbi nagyon jó,de valamiért össze vissza elbaszodik a gyujtása.Valószinű hogy csapágyas az a gép.
20.-a az elég késő...de ha nincs más akkor is jó.De mehetünk kétszer is.......
Szia!Csibe lassan hazaér a messziből!Majd megkérdezem 10 e után akkor mikor érne rá a balatoni 2 napra?Egy éjre hálózsák is megteszi!Meg majd megbeszéljük hogy akkor a bvilágosiakkal is hogy legyen.Mert ők 20 a körül lennének.De az kicsit késő nem?Olvasd el a képgalériám alatti hozzászólásokban vannak!
Zoli gépje?
haza kört! Szerintem izgisebb lenne... Kedve valakinek? Pályára nem akarok menni nyálat csorgatni hamár olyan hülye voltam hogy nem jelentkeztem időbe. Akinek van kedve csörögjön!
Sasa!
Ha ráérsz délelőtt jelezz,igyunk egy motoros kávét!
Vasárnap akkó baszatás, te fölész ringre?
Kösz mégegyszer.
Kercán igen. aug 9 én megyünk majd tovább és most hétfőn érünk oda. Örülnék neki.
Kercán?
Vasárnap(asszem 7.) otthon leszek és ha gondoljátok adok pár tippet.
Jol van,akkor a Csibétől tesszük függővé a dátumot. De ha nem tud jönni akkor megyünk nélküle de szerintem elintézi hogy jöhessen
Majd akkor Csibétől tesszük függővé a dolgot,hogy tud-e jönni egyáltalán és mikor.Ha nem tud,akkor mehetünk tetszés szerint csak itthol kell elintéznem.
20.-a az elég késő...de ha nincs más akkor is jó.De mehetünk kétszer is.......
Zoli gépje?