Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...

jól mennek meg kell hagyni
okés
a délutáni kanyar törölve....majd ha meg lesznek a képek a papirokrol akkor ok.
fasza
az a lényeg tapad főleg hogy az eleje jól tapadjon
Én ezzel baszattam még anno rendszám és papírok nélkül mit kergettek a rendőrök
látod látod,ebben igazad van. nah ha ideérnek azok a fotók akkor már tuti hogy ki derűl hogy mi is a helyzet
jogos...egy próbát megért. viszont tapad mint a gecisbugyi!
ami előtte volt fenn az a múanyag szar, azt ajándékba kaptam, nem hiába nem mertem kanyarvadászni.
baccattam már eleget rendszám nélkül,vagy lejárt műszakival. De ugy is hogy én csináltam rá rendszámot.....a tököm menekül már megint a zsaruk elől,abbol már kinöttem
mond meg neki hogy scannelje vagy fotózza le azokat a papírokat és számlákat amik vannak a motorhoz és akkor el lehet dönteni hogy mi is legyen
előre érdemes feltenni mert legalább uj meg fasza gumi de hátra kicsit drágának találom ahoz hogy hamar elmegy
Te...az a gyerek még azt sem tudta meg mondani hogy mi is van befizetve.Annyit tud,hogy kapott pár papirt és kész. Lehet hogy a reg.adót se fizette be
Adom Lackó véleményét. Ne gondolj a rosszra mert bevonzod:D Hameg nemlehet forgalombahelyezni akkor baszatod rencámnélkü
ezen már ne rágódj, tuti vmi nem klappol.
ha máshogy nem tudsz döntésre jutni, fogj egy a4es lapot, válaszd ketté és írd le mi szól mellette és mi ellene. hasznos!
háááát...1500 van benne, de lemegy a szezonban az tuti. meg sokat is megyek, mint Te!
forgalomba lehet helyezni azzal nincs baj lehet nem volt pénze a gyereknek rá de hogy motorikusan milyen azt meg nem lehet igy mondani azt látni hallani kell
Kibaszottul basza a csöröm valami......... Miért akar ennyire meg szabadulni tőle? Ha üzembe lehetne helyezni akkor szerintem már meg csinálta volna,hiszen már fél éve nála van.És ha már magyar papiros akkor meg eltudná adni rendes áron,nem? Az a gyanum hogy nem stimmel ott valami.És ha oda adom érte azt ami eddig jól szolgált.....azzal meg koppanok egy nagyot akkor mi a tökömet csinálok?
ahogy olvasgattam kb 2000km és vége a guminak ezért mondtam neked a slicket az mégiscsak 8000ft,vagy van egy pesti ismerősöm aki tud utcai gumit pl bt002 kb 8000 ft ért
rendben...amúgy kopik rendesen.
ezzel inkább kanyargok, de tegnap sokat téptünk egyenesen és simán látszik rajta. legközelebb veszek a ringen párban keveset pályázottat.
elfelejtettem mondani ha elkoptatod a michelin gumidat akkor majd ne dobjad el mert kellene nekem jó lesz mintának és akkor tudok magamnak vágni slickből ilyen mintát
szóra sem érdemes...
Itt is esik de ugy néz ki eláll du ra
Köszi Sokat segítettél,fasza srác vagy
Szewa szerintem maradok a seggemen,ugy eláztam mint a picsa.Bent voltam a cégnél és szakad az eső,a bőrgatyám full átázott
2008as, bordó-fekete volt, de lecseréltette az idomokat, hogy csont fekete legyen, meg van rajta egy dupla bódis kidörrentő. cép!