Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd hallgathatod a történeteket ne félj!
Köszi.
Fizukor még kap a drága egy új láncot és lánckereket a köv fizubol meg gumikat és hajrá a Tisza-tóra
Most kapcsolok,hát én két vasutas emberkével megyek!
Nem ám egész úton azt hallgatom hogy "Megy a gőzös....
Nem megsértődni! ma hüjjje vagyok
Néztem a kidörrentődet, tényleg jó lett. A napra lehei nézni, rá nem.
Na az megint fasza árus lehet
Mondtam a Tominak,ha van valami polírozni valo dolgotok azt hozzátok el .Össze raktam a cuccost és már nem kell nekem sem olyan embert keresni aki ki polírozza.
A ki dörrentőt is olyan faszán meg csináltam,szinte vakít ha ránézek.
Néha amikor van időm és ki tudok menni, eszméletlen hülye dolgok vannak. De a legjobb az volt amikor a fékfolyadék nélküli fékrendszert próbálta elsózni az árus, ráadásul még a dugattyúk is hiányoztak belőle és miközben húzogatta a kart, bőszen bizonygatta, hogy milyen jól mozognak a betétek. Tárcsa is volt hozzá, mondjuk az jó állapotú volt.
Hát ez meg mi az istenhuriburifasza?
Még nem is láttam ilyen micsodát
Ittvagyok, hol lennék?
Jó napot!
Na ne túlozzunk.
De kérnék Tőled szakvéleményt, tegnap láttam a bolhán ezt a számszeríjat. Érdemes lenne megvenni?
Nem tudom hol van a Sasa.... jó ötlet lenne
csak mert a Sasának is kell és elvileg ő ma othol van és a 2 motor egy garázsban van akkor leméretezném ma 5 perc az egész
igen
19ig
Ma dolgozol?
KisKar!

zx7 tali,vagy vmi? Eltűntél..
Egész jól sikerült bejáratni a motoromat Ma hazafelé jövet tökölt egy autó elöttem és visza basztam 5.-be 80-al megelőztem és dobtam neki egy szapora 6.-at Már megint 100fölött megy
Ok,akkor csörgök majd 9kor lehet?
nekem jó elég ha a betöltő nyílásra ráteszel egy vékony papírt és átkopírozod az jó mintának
Annyim még van
Holnap délelőtt?
persze de akkor le kell méreteznem ingyé
Busa kerék:)
Laci báttya! Nekem is gyártana egyet? Mennyibe jönne?
ma is ráérek
mikor érsz rá? - bár a kamerám még mindig sehol