Köszi.
Fizukor még kap a drága egy új láncot és lánckereket a köv fizubol meg gumikat és hajrá a Tisza-tóra
Most kapcsolok,hát én két vasutas emberkével megyek!
Nem ám egész úton azt hallgatom hogy "Megy a gőzös....
Nem megsértődni! ma hüjjje vagyok
Na az megint fasza árus lehet
Mondtam a Tominak,ha van valami polírozni valo dolgotok azt hozzátok el .Össze raktam a cuccost és már nem kell nekem sem olyan embert keresni aki ki polírozza.
A ki dörrentőt is olyan faszán meg csináltam,szinte vakít ha ránézek.
Néha amikor van időm és ki tudok menni, eszméletlen hülye dolgok vannak. De a legjobb az volt amikor a fékfolyadék nélküli fékrendszert próbálta elsózni az árus, ráadásul még a dugattyúk is hiányoztak belőle és miközben húzogatta a kart, bőszen bizonygatta, hogy milyen jól mozognak a betétek. Tárcsa is volt hozzá, mondjuk az jó állapotú volt.
Egész jól sikerült bejáratni a motoromat Ma hazafelé jövet tökölt egy autó elöttem és visza basztam 5.-be 80-al megelőztem és dobtam neki egy szapora 6.-at Már megint 100fölött megy
Fizukor még kap a drága egy új láncot és lánckereket a köv fizubol meg gumikat és hajrá a Tisza-tóra
Most kapcsolok,hát én két vasutas emberkével megyek!
Nem ám egész úton azt hallgatom hogy "Megy a gőzös....
Nem megsértődni! ma hüjjje vagyok
Mondtam a Tominak,ha van valami polírozni valo dolgotok azt hozzátok el .Össze raktam a cuccost és már nem kell nekem sem olyan embert keresni aki ki polírozza.
A ki dörrentőt is olyan faszán meg csináltam,szinte vakít ha ránézek.
Még nem is láttam ilyen micsodát
Na ne túlozzunk.
De kérnék Tőled szakvéleményt, tegnap láttam a bolhán ezt a számszeríjat. Érdemes lenne megvenni?
19ig
zx7 tali,vagy vmi? Eltűntél..
Holnap délelőtt?