Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nekem azt mondták azért sodródott,mert leért a lábtartó és a gyűrődés megdobta, a többit már tudom a kollégáktól
év V-Power-el nyomom...
Nem! Átsodródott a szembejövő sávba és telibeverte a szembe jövő autóst! A kanyarodásával nem volt baj leszámítva ,hogy nagyon elnyújtotta az ívet! Velem is előfordult már csak neki óriási pehhje volt mert pont jött valaki! Vagy inkább úgy mondom ,hogy nekem volt óriási mázlim!
Az Áronék csinálják ez csak 95össel! 50% Bioetanol és 50% 95ös benzin! Bioetanol 220Ft/l ,a 95ös 320Ft/l. 15L keverék 4050Ft! Nem rossz de én maradok a 98+ nál! Bár abból kb.:5250Ft Amúgy Keszthelyen hol lehet bioetanolt kapni? Mert én csak Zegen láttam eddig!
igen
Asszem a lábtartója ért le...
Etanol és a 98 benzin keverése felesben
P.M. az Máté?
hát hazudnék,ha azt mondanám nem fordult meg a kis fejemben
vagy elkéred a Joci rendszámát
Rendszám levesz, bemész tankolsz, elhajtasz
Haverom kutas és mondta hogy nem 1 motoros megcsinálta velük
Johnny! Scanneld be a képeket, úgy még látni is fogjuk
Yamaha 850 TDM es en
Inkább arról beszéljünk kinek milyen ötlete van olcsó benzinre
ha van koptatód akkor elvileg nem szabadna hogy nagy baj legyen bár ki tudja max nem teszem ott le ahol szar az ut
...és ha megakad a lábad egy kátyúban? P.M. szegény így ment a másvilágra
ez hülyeség ha valaki tud az tud bárhol nem csak pályán de és nem
csak simán belinkeled a többi a a sportmotor csinálja nem én
nekem a hogy csináljáTOKból elesett!
Szerintem ne közúton és ne Magyarországon
sm.hu és jútúb linket automatikusan felismeri
Ez a térd lerakás se okvetlenül tempó függő mostanában többször motoroztam Pray-jel és mögöttem megyek ugyanazzal a tempóval megyünk a kanyarban és neki lent a térde nekem meg nincs... Más a test tartása a motoron! Jobban kiül és jobban kiteszi a térdét!
Nem azt TE! Hanem a video-s beillesztést...
Ha nem esik megyek minden képpen ,de csak 13:00 körül mert 12:00ig dolgozok! Majd megkereslek ha oda értem!
Csak szeretném csinálni hogy igy lerakom kanyarba
Ezt hogy csináljátok?