Jó éjt!Az olajszivattyum prima,benzinben is van olaj ,a fenébe most kb 15 ÖS! keverék mellett is melegedett az eredeti porlasztóval-nagyon benzinszegényt ad!Na majd holnap rálépek
Azt is nézd meg hogy az olaj szivattyú eleget nyom-e! Nem emlékszem hogy füstőlt e a kipufogód.
Hát a fúvókát én nem bántanám... nem bizti hogy azért melegedne.
Na majd holnap még beszélünk,most húzok fürödni és irány az ágy.Holnap túlóra,hogy basssza meg aki kitalálta
Jó éjt Holnap jövök
Legközelebb a régi mocival megyek felétek el,(-jo időt mond egész hétre).-az biztosabb mint az uj meghát gyorsabb is a kipu meg a nagyobb hátso kerék miatt. Csibével vacillálunk hogy átrakjuk az uj kaszniba a régi blokkot.Na az lenne a nagy szám!Szerinted?
Jó lett a kép!
Ma mindkét motorom szétdöntöttem,az ujnak bár már 800 km van benn ,nagyon melegedni kezdett a motorja,fehérre égtek a gyertyák
Na végén arra lyukadtam ki hogy leszedtem a régi porlasztóját és áttettem az ujra.Azzal szuperül megy,ugyhogy holnap porlasztójavitás dögivel,valami bibi van,lehet hogy meg kéne kockáztatnom 80 ról 85 re a fuvókát.
Huuu,hát hegesztőm nekem is van.Csak azt nem tudom nem e égetné ki. Azért körül nézek ki tudná meg csinálni.
De ha nem lesz más akkor neki állunk mi,és meg csináljuk.
Ja eszembe jutott hogy a leovince sp kipumat amin a lemez olyan vékony elől,ujra akarom burkoltatni ahol vékony.Nem tudsz valakit hegesztőt aki ilyet csinálna?A metszeti képet csatolom.
Na majd szavadon foglak aztán kipolírozhatod az Én rozsdás kipufogómat. Vannak jó gumik, a Jocee ajánlott is Michelin gumikat , a Sport Pilot illetve a Gold Standard típusokat. Ezen vacilálok, hogy melyik legyen a kettő közül?
Az attol függ mekkora dolgot kell.Mondjuk egy olyan kidörrentöt mint az enyém 3rugo Szerinted?
Azért vannak jó gumik is De szerintem nekünk akik minden nap használjuk a gépeket,az idő járás viszontagságaira is ügyelnünk kell.
Aztán mennyiért? Én meg gumit szeretnék venni, de a bőség zavarával küzdök, mennyivel egyszerűbb volt régen. De azért dönteni fogok mert a gyári gumik nem valami jól tapadó papucsok.
Na ...Jó éjt
Hát a fúvókát én nem bántanám... nem bizti hogy azért melegedne.
Na majd holnap még beszélünk,most húzok fürödni és irány az ágy.Holnap túlóra,hogy basssza meg aki kitalálta
Jó éjt Holnap jövök
Ma mindkét motorom szétdöntöttem,az ujnak bár már 800 km van benn ,nagyon melegedni kezdett a motorja,fehérre égtek a gyertyák
Na végén arra lyukadtam ki hogy leszedtem a régi porlasztóját és áttettem az ujra.Azzal szuperül megy,ugyhogy holnap porlasztójavitás dögivel,valami bibi van,lehet hogy meg kéne kockáztatnom 80 ról 85 re a fuvókát.
De ha nem lesz más akkor neki állunk mi,és meg csináljuk.
Most nyomtattam ki a motorodról készült képet Nagyon jó lett
Jó nem?
De megyek csicsikálni mert mindjárt fel kell kelnem aztán még le sem feküdtem. Majd tárgyalunk.
Rendben van,mikor hozod? Olyan fényes lesz mint a tücsök pics.....ja
Azért vannak jó gumik is De szerintem nekünk akik minden nap használjuk a gépeket,az idő járás viszontagságaira is ügyelnünk kell.
Nekem van hova rakni! Na akkor csinálok egy kis zsebpénzt a camerára
POLÍROZÁST VÁLLALOK