hüjee hogy meglepődött volna az a csóró pióca ha véletlenűl őt veszem ki pisiléskor? de én is ám
Valóban...arra nagyon tökéletes! olyan szép selymes fényt ad neki.
Csibészbox ez jó! Néha nekem is elszáll az agyam és akkor reszkessetek
Kéééééész a ninjaaa!
Reggeli telefon megtette a hatást! "délután kettőre legyen kész,akkor megyek a motoromért" ennyi kettőkor készen volt!
Jöjjön a jó idő és gurulhatunk is!
A mai menet "jól esett"
Jó reggelt motorosok!
Mi van mindenki motorozik vagy dolgozik?
Tegnap királyság volt végigvezetnem a szakadó esőben, Gárdonynál kipurcantak az ablaktörlők. Még jó hogy már sokszor mentem sűrű ködben így nem volt nagyon zavaró, azért jobb lett volna látni merre is megyek. Ja és a végén jól megáztam hazafelé, de hát már ezt is megszoktam.
Feltölteném Laci,csak valahogy konvertálni kéne,mert ebben a formában fél nap alatt se megy fel.Majd szólok egyik kollégámnak,ő "OTTHON" van az ilyen dolgokban.
a csibészbox = utcai bunyó
akinek van "neve" esetleg kartonja is a megőrzőben, az nem keresi magának ilyen piti szarral a gondot.
másrészt meg nem árt mindenkit ismerni!
Valóban...arra nagyon tökéletes! olyan szép selymes fényt ad neki.
Wu2 teljesen jó...de járműtakarításra.
remélem azért a tisztasági csomagod száraz maradt...ügyes nebuló legyél!
Baszogatni kell őket telefonon akkor hamar megunják és meg csinálják....ez tapasztalat!
Kéééééész a ninjaaa!
Reggeli telefon megtette a hatást! "délután kettőre legyen kész,akkor megyek a motoromért" ennyi kettőkor készen volt!
Jöjjön a jó idő és gurulhatunk is!
A mai menet "jól esett"
Mi az ,ki kit fog ütni?
Rendesen eláztam ma basszus......még a tornazsákomon is folyt a víz
De nem szeressem idő járás van
Mi van mindenki motorozik vagy dolgozik?
Tegnap királyság volt végigvezetnem a szakadó esőben, Gárdonynál kipurcantak az ablaktörlők. Még jó hogy már sokszor mentem sűrű ködben így nem volt nagyon zavaró, azért jobb lett volna látni merre is megyek. Ja és a végén jól megáztam hazafelé, de hát már ezt is megszoktam.
betojiiiiiiiiiiii jóvanna
akinek van "neve" esetleg kartonja is a megőrzőben, az nem keresi magának ilyen piti szarral a gondot.
másrészt meg nem árt mindenkit ismerni!