Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben csibewer!
Srácok!

Nincs kedve valakinek velem nekivágni ennek a túrának?
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3252
Jól van hiszen akkor itt laksz a közelben, személyesen is megoldhatjuk. Jelentkezek hamarosan. Előre is köszönöm.
bocs, megmondod...
Szeva!

Megmondom melyik kell, megrendelem, 2-3 nap és nálam van, jössz és fizeted, vagy befizeted egy általam megadott számlaszámra a pénzet, és elpostázom.
Ahol megtalálható vagyok átvételhez: Pacsa, Kanizsa
A Busáéval nem egyezik azt tudom de csinálok neked egyet szívesen bár a minőségtől nem kell hanyatt esni
Szia!
Már éppen kerestelek ebben az ügyben. Az ügyletet hogyan tudnánk lebonyolítani ha eldöntöttem, hogy melyik gumit választom?
Szeva!

Párban 1-2 ezerrel olcsóbb mint a Michelin.
Húú tegnap milyet baszattunk! Igenjóvolt:):)

A felvételek közül egy sem eltt jó, kidobom a picsába ezt a fos kínai memóriakarit.
...akkor már mindegy,hogy 1et vagy 2őt csinálsz
Megértelek taljes mértékben
nekem is-nekem is! csinálnál egyet?
a héten valamikor kigurulnék, aztán levennéd a méreteket. gondolom a tanksapi nem egyezik az RR-ével
Kész a CAM állvány igy nem mászik el
Lehet hogy én is gurulok egy picit
Mikor indulsz?
Üdv.DUtán irány a kisbalaton Kányavári sziget!Most talán eljutok..Csak még motorösszerakás kicsit!
én jelentem aludtam du. viszont gurulás
De eltünt mindenki Csak nem motoroztok
Apróbb dolgok polírozását vállalom
Szeva Jimmy!
irigyőlek!
"és hopp...iszonyat" váááá
Asszem engem kiutálnak majd onnan,mert látogató leszek néha-néha egy-egy órácskára
Ezt muszály kipróbálni,átélni még 1x legalább.
Jó reggelt A mai program?
Alátámasztom a kolléga véleményét
Meglátja a kancsal szemeivel a kanyart, és szinte önmagától bedől Erő van benne, kíváncsi leszek rá, ha az 1. szerviz után kiveszik a tiltást... akkor milyen?
3-ban sikerült tiltásig forgatni, jött a 4. és hopp.. iszonyat!
- muszáj lesz visszamenni érte és elkérni egy órácskára
Valahol láttam már én is a neten,de akkor vadászgörény akartam venni Soha nem azt találom meg amit keresek