Megmondom melyik kell, megrendelem, 2-3 nap és nálam van, jössz és fizeted, vagy befizeted egy általam megadott számlaszámra a pénzet, és elpostázom.
Ahol megtalálható vagyok átvételhez: Pacsa, Kanizsa
"és hopp...iszonyat" váááá
Asszem engem kiutálnak majd onnan,mert látogató leszek néha-néha egy-egy órácskára
Ezt muszály kipróbálni,átélni még 1x legalább.
Alátámasztom a kolléga véleményét
Meglátja a kancsal szemeivel a kanyart, és szinte önmagától bedől Erő van benne, kíváncsi leszek rá, ha az 1. szerviz után kiveszik a tiltást... akkor milyen?
3-ban sikerült tiltásig forgatni, jött a 4. és hopp.. iszonyat!
- muszáj lesz visszamenni érte és elkérni egy órácskára
Nincs kedve valakinek velem nekivágni ennek a túrának?
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3252
Megmondom melyik kell, megrendelem, 2-3 nap és nálam van, jössz és fizeted, vagy befizeted egy általam megadott számlaszámra a pénzet, és elpostázom.
Ahol megtalálható vagyok átvételhez: Pacsa, Kanizsa
Már éppen kerestelek ebben az ügyben. Az ügyletet hogyan tudnánk lebonyolítani ha eldöntöttem, hogy melyik gumit választom?
Párban 1-2 ezerrel olcsóbb mint a Michelin.
A felvételek közül egy sem eltt jó, kidobom a picsába ezt a fos kínai memóriakarit.
a héten valamikor kigurulnék, aztán levennéd a méreteket. gondolom a tanksapi nem egyezik az RR-ével
irigyőlek!
Asszem engem kiutálnak majd onnan,mert látogató leszek néha-néha egy-egy órácskára
Ezt muszály kipróbálni,átélni még 1x legalább.
Meglátja a kancsal szemeivel a kanyart, és szinte önmagától bedől Erő van benne, kíváncsi leszek rá, ha az 1. szerviz után kiveszik a tiltást... akkor milyen?
3-ban sikerült tiltásig forgatni, jött a 4. és hopp.. iszonyat!
- muszáj lesz visszamenni érte és elkérni egy órácskára