Bocsi de rohadtul unatkozok, esik kint az eső, meg hideg szél fúj.
Na de hogy valami motoros dologról is beszéljünk, este mehetek az idomokért. Készen lett a fényezés de sajnos néminemű üröm merült az örömbe, a gyári színt nem tudták kikeverni és csak valami hasonló színre lett megcsinálva. A tükröket meg nem vittem el mivel azt hittem sikerül a gyári festést megcsinálni aztán most lehet a tükröket is festenem kell. Azért elviszem magammal aztán összehasonlítjuk mennyi a színbeli különbség, ha nem túl feltűnő azt hiszem nem lesz festés.
Hali!
Valahol olvastam róla, hogy nem az a lényeg milyen sorrendben vannak a betűk hanem a szónak megfelelő betűk legyenek benne a szövegben és bárki el tudja olvasni a szöveget.
Hát amikor én ilyen teszteken voltam ott ingyen volt csak be kellett regelni és kivárni az időt! Ki van számítva egy kör kb 10-12perc vannak elötted 20an akkor egyer vissza holnap! De amúgy tényleg így szokott mennei! Amúgy én csak délután tudok lemenni úgyhogy ha valaki lemegy reggel akkor nekem is foglaljon egy helyet az S1000RR nyargében! Oda érek ,leugrok az enyémről azt valaki elkapja én meg pattanok a BMWre és már húzom is! De szép is lenne...
Bocsi de rohadtul unatkozok, esik kint az eső, meg hideg szél fúj.
Na de hogy valami motoros dologról is beszéljünk, este mehetek az idomokért. Készen lett a fényezés de sajnos néminemű üröm merült az örömbe, a gyári színt nem tudták kikeverni és csak valami hasonló színre lett megcsinálva. A tükröket meg nem vittem el mivel azt hittem sikerül a gyári festést megcsinálni aztán most lehet a tükröket is festenem kell. Azért elviszem magammal aztán összehasonlítjuk mennyi a színbeli különbség, ha nem túl feltűnő azt hiszem nem lesz festés.
Valahol olvastam róla, hogy nem az a lényeg milyen sorrendben vannak a betűk hanem a szónak megfelelő betűk legyenek benne a szövegben és bárki el tudja olvasni a szöveget.
Ma (Csüt) 17-kor végzek, 19 körül leszek otthon, holnap még később. Szerintem fussunk össze szombaton, vagy ma 19 után...?
Gondolom nem ingyen adják oda az RR-t,vagy ha mégis ,akkor 10kmes sor lesz