Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én dolgoztam ma és a Transittal voltam ,úgyhogy anyu lebukott! Csavarog a városban... Mikor készült a kép?
Nekem is "csak" 299!
FZR sincs tőle messze
De van Ducatis csaj is és egy R1 es is
Zegen van a kép az elkerülőn van egy parkoló ahol be lehet menni a városba és a Bíroságnál érsz ki.
300km/h nem sok egy Hangyányit attól függ mejik Yamaha de javítsad át R1 re:)
Hol van ez és ki van a kawáwal?Nem láttam még
És neked Tomi ismerős az Ótó?
Simon Úr ismerős a kép?
Bizony jó volt!Kellett a kis lelkemnek

KisKar!
Nightclubber! Te is 750es vagy gyere,ha van kedved egy jó társasághoz!

VASÁRNAP ZX7 TALI!
azaz... hamar bele kell hajtani pár százat, aztán mehet a menet
Tomi! Kész
bejáratós a gép
De jót mentünk ma Jimmy-vel bár rövid volt, fújt a szél, csöpögött az eső, és én 100-110nél többet nem mehetek egyelőre...
Köszi valameik du jelentkezem érte
Oké, akkor félrerakom neked, és rendelek helyette. Kell még valakinek?
Fiuk!Fene ezt a 13 át!Az idő rossz!A napokban bedöglött - 8GB os pendrájvom--a Noki N73 telom---és az Anyósom!Pendrájv kuka, telóm és anyósom javitásba leadva.
De további jo motorozást azért!
Akkor megyünk
amúgy beszéltem egy ottani benfentessel és 100€ körüli összegért ajánlott pálya oktatás. 16-20:00ig néhány fős csapatokban felvezető motorossal de saját motorral! Van mentő ha bajvan meg minden... Nem olcsó de azért nem mindegy hogy ott a pálya oszt húzd neki vagy egy sokat látott pali elmond mindent és elötted magy a te tempódba és mutatja mire figyelj ,hol fékezz ,hol a helyes ív stb... na ha ide eljöttök egy csomóan akkor ide talán ingyen bemehetek... na jó ez is csak vicc...
ááá azért én nem kapok semmit... Amúgy ma van de látod milyen szép idő van én sem mentem el!
Mint a Pannónia ringes nyílt nappal :XD
Megint?
Igen kell a cam
Szia ha nem esik és jó az idő akkor én tuti megnézném azt a BMW-t