Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd adok én nekik!
Szépen nő a fű....fene ezt a sok esőt.Már le is nyirtam az udvaron
Ha minden faszán össze jön , akkor a 7végén polírozom a kidörrentőt
Szia Pogi!
A rendőrök meg majd jól megszexualizálnak ha lebuksz.
Szia Jocee!

Az első gumim 58 P jelű, a hátsó 59 J jelű gyárilag. A Continental gumi mennyi lenne?
Ha 50-es papirjai vannak akkor szóba jöhet !
Te aberált állat
Holnap 9 órakor Ankernél tali, aki jön 'boglárra és de. ráér.
Jah, Conti-kat is tudok rendelni, de az nem 1 héten belül, mert nincs készleten, ott az első gummák 58-asok, hátsók 62-esek.
Szerintem neked csak az első 51-es, a hátsó keréknél kell a nagyobb súlyterhelés úgy tudom. Az elsők mind 51-esek, a hátsók hogyha már csak ennél a kettő gummánál nézzük:
Michelin 130/70 Pilot Sport SC: 56P TL
Michelin 130/70 Gold Standard: 62P TL
Ha súlyra mennél, Gold Standard.
Úgy tudom 62-es jelölésnél nagyobb robogóra nem létezik vagy nagyon spec.
Köszönöm, akkor megbeszélem a család többi tagjával és jelzek. A súlyterhelésnél tudsz nagyobb kategóriát is szerezni mert csak a robogó önsúlya 131 kg + Én meg a csomagok az már túllépi a súlykorlátot az 51-s jelölésű guminál. http://lancszett.hu/kepek/gumi... Most kérdezek egy hülyeséget, Te melyiket választanád? Ezek közül:
Michelin 120/70 - 12 51P TL Pilot Sport SC: 27.000
Michelin 120/70 - 12 51S TL Gold Standard: 26.300
nem akartam sokat írni és kimásoltam a nagyker listából.
egyik 120 a másik 130.
Szia!
A párban arra azt érted hogy mindkettő 120/70-s vagy amit írtam, hogy előre 120, hátra 130?
Szeva!

Párban:
Michelin 120/70 - 12 51P TL Pilot Sport SC: 27.000
Michelin 120/70 - 12 51S TL Gold Standard: 26.300
Michelin 120/70 - 12 51S TL City Grip FRONT: 28.500
Michelin 120/70 - 12 51L TT/TL Bopper: 23.400

Én csak ezeket tudom.
Különben sem bírok magammal, már az indexeket beraktam az idomokba, most legalább nagyon pontosan a helyükre illesztettem őket. A lámpát is becsavaroztam a fejidomba. Talán még a matricákat is felragasztom ha lesz rá időm, meg elég lendület.
Üdv!
Semmi probléma, örülök ha többen hozzászólnak mert így esetleg könnyebben vagy nehezebben tudok dönteni. Úgysem értek nagyon hozzá.
Szia Joceehunt!
Az első gumi 120/70-12 58 P jelű, a hátsó gumi 130/70-12 59 J jelű. Tudnál valamilyen gumit szerezni?
hány colos a kereked?
Heidenau Racer (azt hiszem K61 jelzésű) , én sem gondoltam volna, tartós, és nagyon tapad, még hidegben is. Bocs, hogy belepofáztam
de tényleg...
übersláger!
NSR 125?
Jóéjt!
ez igy is van. Na de még alszok rá párat és meg látom mit teszek.
Na megyek mert holnap nagyon nehéz napom lesz,furok-faragok+hegesztek.....
Jó éjt mindenkinek
Hát a Tominak is azt javasoltam, hogy inkább a most vásároltat adja el, a régit hagyja meg. Tudod erre is igaz, járt utat járatlanért el ne hagyj.
Most nagyon vacilálok...mert már meg is akartam hirdetni...de fosok hogy ha veszek valami mást akkor az ott hagy félúton. Ez még azzal az elkékült főtengely csapággyal is 1rugásra indult,és nem hagyott cserben még soha.