szevasztok!
Kipróbáltam a BMW S1000RR-t!
Röviden? Kurvakibaszottjó
Hosszabban? Nem tudom,mit lehet ezen ragozni még?!?!
Kitűnő futómű,fékek,iszonyat erő....aki ezen hibát talál az már beteg Nekem a hangja nagyon bejött. ' baj volt,hogy 9000nél leszabályzott De addig is durva,3000től bármelyik sebességi fokatban megjött az erő.Ugrott ,mint a bakkecske
Még annyi...visszafelé az utolsó 100m már begörcsölt a combom nem a legkényelmesebb,de megszoktam volna...
Hát nekem is van gondom a hátso sárvédővel....még a motor űlés is tiszta szutyi ha esik az eső. De majd kitalálok valamit
Na lépek dögleni....szét vagyok csúszva .
Hát igen az indexekkel elszórakoztam egy ideig mert gyárilag nem valami jól lettek beillesztve a helyükre de most szinte tökéletesen szimmetrikusak. Meg raktam a hátsó sárhányóhoz gumilapot mert a felverődött sár befolyt a kaszni alá meg ott van a hátsó lámpa foglalata is, na most remélem megoldódik ez a probléma is. Köszönet a gumilapért Tominak.
Már várom a képeket,azért biztos hogy meg szokod majd az uj szinét Lassan össze áll a motorod,és ez már jó hír
Csak szépen ovatosan csinálgasd....én is teszek-veszek még a gépen.
Hát az idomok festése elkészült bár kissé csalódtam a színében, megszoktam már azt a piros színt. Most kissé bordó beütése van neki de ha a nap rásüt akkor egy kicsit átmegy pirosba. Még csak az index lett felszerelve illetve a lámpa az idomokra. A vázon festegettem a kisebb rozsdafoltokat meg a csavarok fejét. Valamikor a jövő héten össze kéne rakni de egyedül nem igen megy. Majd teszek fel képeket ha készen lesz. Most csináltam pár képet de a vaku miatt nem adja vissza az igazi színt. Majd szabadban csinálok róla. Ja és a tükrök is festésen vannak mert azokat nem akartam festetni de annyira elütnek hogy muszáj volt azokat is festeni, de legalább azokért már nem kell fizetnem.
Emésztési problémák miatt gondolom. De mindenféle zöldséget is megeszik: káposzta, sárgarépa, krumpli, uborka. A kertből behozott zöldséget nem szabad letenni mert mindjárt elorozza. Néha gondolkodom is hogy egyáltalán kutya e?
Polírozás elött és után ilyen a kidörrentőm
Kipróbáltam a BMW S1000RR-t!
Röviden? Kurvakibaszottjó
Hosszabban? Nem tudom,mit lehet ezen ragozni még?!?!
Kitűnő futómű,fékek,iszonyat erő....aki ezen hibát talál az már beteg Nekem a hangja nagyon bejött. ' baj volt,hogy 9000nél leszabályzott De addig is durva,3000től bármelyik sebességi fokatban megjött az erő.Ugrott ,mint a bakkecske
Még annyi...visszafelé az utolsó 100m már begörcsölt a combom nem a legkényelmesebb,de megszoktam volna...
Na lépek dögleni....szét vagyok csúszva .
Csak szépen ovatosan csinálgasd....én is teszek-veszek még a gépen.