sziasztok most szombaton a Full-Gas nál BMW tesztnap lesz! Lesz S1000RR is meg persze csomó más is csak azokat nem jegyezetm meg... Én tuti lenézek ha jó idő lesz ,még valaki?
Szia Pogi!
Még nem mentem ilyen eszközzel de kipróbálnám.
Nekem mondod? Már tele van a .... izém vele annyit esik. Ma mikor reggel jöttem haza legalább most csak csepergett. Az éjjel 1,5 órán keresztül szórakoztunk egy kollégával a szuper számítógépes rendszerrel (hajnali 1 órától ) de nem lett jó, hiába raknak csúcs-szuper eszközöket a 40 éves technikára, attól még nem lesz jobb.
Hétvégén ha jó az idő szombat gurulhatunk egyet ez szól a többi fórumozónak is,,, hol vannak a régi motorosok az alapitó tagok Ridehard,Yoshi,SznadraRR,Tornyi,Ancsa,Szabó Attila,Tarka,Korczy,Rollin Jack,BBalázs,hondacbr125,Blade.08,Csiszi,nc23,Kerekes Attila,Hol vagytok?
Jól van De azért kerítünk rá időt és zörgünk majd párat
Tegnap benyomtam a blues company kazit és zuztam én is a gitáron....volt is ricsaj rendesen a nyanya fejhallgatóval nézte a tv-t
tegnap a haveromat fűztem tanuljon meg, mert unalmas egyedül "zenélni". köx Pog de nekem nincs rá időm...meló, edzés, suli, motor, dob. már fullon vok!
Na...most akkor legyünk kicsit komolyabbak.....
Nem probálod meg a gitározást? mert akkor valamelyik reggel amikor megyek melózni beviszem...és zuzhatsz A 7végém foglalt mert jön pestről valami íjász és beakarom füzni neki az oktató filmet
VAN MÉG EGY ILYEN MINIKAMERÁM!
Nem kell valakinek?
Még ezt az örömöt sem szerzem meg, hogy a hátsómat töröljem vele úgy utálom, meg az egész galerijét.
Csak nem a jackód?
Még nem mentem ilyen eszközzel de kipróbálnám.
Nekem mondod? Már tele van a .... izém vele annyit esik. Ma mikor reggel jöttem haza legalább most csak csepergett. Az éjjel 1,5 órán keresztül szórakoztunk egy kollégával a szuper számítógépes rendszerrel (hajnali 1 órától ) de nem lett jó, hiába raknak csúcs-szuper eszközöket a 40 éves technikára, attól még nem lesz jobb.
Na lépek...mert holnap meló
Jóccakát
Szereznem kell egy normális csöves erősítőt az dobna csak igazán a hangzáson
Tegnap benyomtam a blues company kazit és zuztam én is a gitáron....volt is ricsaj rendesen a nyanya fejhallgatóval nézte a tv-t
Na...most akkor legyünk kicsit komolyabbak.....
Nem probálod meg a gitározást? mert akkor valamelyik reggel amikor megyek melózni beviszem...és zuzhatsz A 7végém foglalt mert jön pestről valami íjász és beakarom füzni neki az oktató filmet