Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmmm. lehet... ingyenes buli, vagy megint jutalékot kapsz?
sziasztok most szombaton a Full-Gas nál BMW tesztnap lesz! Lesz S1000RR is meg persze csomó más is csak azokat nem jegyezetm meg... Én tuti lenézek ha jó idő lesz ,még valaki?
Kéne a kam?
Tudom igy már leesett mikor ott voltunk akkor ép említem neki hogy van itt egy srác aki ir a sportmotoron akkor mondta ja az én vagyok
5.500.-
bbalazs sokat dolgozik
Szeva Jocee mennyi lenne a cam?
Halihóóó!
VAN MÉG EGY ILYEN MINIKAMERÁM!
Nem kell valakinek?
de ez red Hornet
De igen
Hali Laci!

Még ezt az örömöt sem szerzem meg, hogy a hátsómat töröljem vele úgy utálom, meg az egész galerijét.
Üdv BlueHornet!

Csak nem a jackód?
Szia Pogi!
Még nem mentem ilyen eszközzel de kipróbálnám.
Nekem mondod? Már tele van a .... izém vele annyit esik. Ma mikor reggel jöttem haza legalább most csak csepergett. Az éjjel 1,5 órán keresztül szórakoztunk egy kollégával a szuper számítógépes rendszerrel (hajnali 1 órától ) de nem lett jó, hiába raknak csúcs-szuper eszközöket a 40 éves technikára, attól még nem lesz jobb.
tsákány!
Hétvégén ha jó az idő szombat gurulhatunk egyet ez szól a többi fórumozónak is,,, hol vannak a régi motorosok az alapitó tagok Ridehard,Yoshi,SznadraRR,Tornyi,Ancsa,Szabó Attila,Tarka,Korczy,Rollin Jack,BBalázs,hondacbr125,Blade.08,Csiszi,nc23,Kerekes Attila,Hol vagytok?
vagy megszokja...vagy megszökik
Na lépek...mert holnap meló
Jóccakát
micsoda összetartás!
ja...és én a kis szobában nyomultam....ő meg itt nézte a tv-t.
Szereznem kell egy normális csöves erősítőt az dobna csak igazán a hangzáson
Jól van De azért kerítünk rá időt és zörgünk majd párat
Tegnap benyomtam a blues company kazit és zuztam én is a gitáron....volt is ricsaj rendesen a nyanya fejhallgatóval nézte a tv-t
tegnap a haveromat fűztem tanuljon meg, mert unalmas egyedül "zenélni". köx Pog de nekem nincs rá időm...meló, edzés, suli, motor, dob. már fullon vok!

Na...most akkor legyünk kicsit komolyabbak.....
Nem probálod meg a gitározást? mert akkor valamelyik reggel amikor megyek melózni beviszem...és zuzhatsz A 7végém foglalt mert jön pestről valami íjász és beakarom füzni neki az oktató filmet