sima box olykor...ha szórakozóhelyen piszkáltak akkor csibészbox!
sztem az átlag nem köt bele a gyúrósba, esetleg a bepipázott "portások" csőrét szokta csípni...de azok között is a műmájerekét.
nincs valaki spanod akinek van othol fasza fekpadja? le akarok egyet méretenzi mert nekem nem gút az hogy el kellene mennem ótóval Keszthelyre edzeni othol jobb lenne,hamar összedobnék egy padot és igazad van tudni kell bűvölni vagy bűvöltetni
de tudni kell bűvölni, nehogy a forróság miatt hamar elengedje a mérget!
most már úgy néz ki lesz belőle kéz, de kurva lassú volt a felépülés. már 2 hónapja edzek, pedig nem szabadna...na meg gyereksúlyokkal.
ne szemtelenkedj!
a gyúrós társadalom azon kevese közé tartozom aki soha nem bökött...azon elgondolásból, hogy később a kobra ne csak a cipőm orrát lássa.
ősszel a jobb alkarom V-alakú lett, mind2 oldalról lemez + 13 csavar volt a jutalmam és 5 hónapot nem edzettem.
izombul volt vazze'! (meg még a maradék van is)
persze hogy megfoghatod, máskor soha nem kérdezed...
a szilikoncsöcs érintésében meg nincs semmi extra...
vagyis akkor csak a plasztikai műtét időpontja a kérdéses
ha kész lesz, megfoghatom csak eccer! hogy tudjam, milyen a fiúknak, amikor műanyag néniket tapiznak
sztem az átlag nem köt bele a gyúrósba, esetleg a bepipázott "portások" csőrét szokta csípni...de azok között is a műmájerekét.
felőlem nyugodtan leszólhatod a műanyagot, nem veszem magamra
holnap lemérem neked!
most már úgy néz ki lesz belőle kéz, de kurva lassú volt a felépülés. már 2 hónapja edzek, pedig nem szabadna...na meg gyereksúlyokkal.
a gyúrós társadalom azon kevese közé tartozom aki soha nem bökött...azon elgondolásból, hogy később a kobra ne csak a cipőm orrát lássa.
ősszel a jobb alkarom V-alakú lett, mind2 oldalról lemez + 13 csavar volt a jutalmam és 5 hónapot nem edzettem.
persze hogy megfoghatod, máskor soha nem kérdezed...
a szilikoncsöcs érintésében meg nincs semmi extra...
ha kész lesz, megfoghatom csak eccer! hogy tudjam, milyen a fiúknak, amikor műanyag néniket tapiznak