Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De holnap szét szedem és meg nézem mi a fasz a baja,mert ilyent még én sem láttam Pedig amikor beadtam hogy furják meg és cseréljék ki a csapágyakat ,ez az egy ami nagyon jó volt.
nem...de kinagyitottam ,csak akkor meg nem lehet egy betüt sem felismerni.Szedem a 25ét,csak lassan jön
le tudtad tölteni? mert nem műxik a letöltés link...
Köszönöm,ez még egy sör!
http://www.manualedereparatie....
ha visszanyilazol ott az 50esé is, csak nem gyün le.
értem persze!a 2 srác közül csak az egyik írta hogy szűk a nyílása, ebből kifolyólag tehát...a másik a homár!
Nem tom azt is próbáltam ,de ez valahogy jobban tetszett!
Hol találtad? dobd az 50esét légysziiii,más nem lefotozom
jogos ,nem számoltam vele ,hogy a perverz fantáziátok azonnal félre ért mindent! De azértb érted úgye?
én is bezabáltam! gózom sincs...találtam nsr 50 karbantartási kézikönyvet, de nem tölthető le, de a 25ösé igen.
Áh....majd holnap meg faragom! Valaki pacalt emlegetett és ugy meg éheztem ,most meg tele vagyok és nem tok mozogni
De holnap meg nézem azt a kur...kuplungot és meg csinálom a csövet is
de mééé pumpál az a szar?
na mi a helyzet Brada...nekiugrottál annak a csőnek?
az sose baj Cimbi! 2 kölök után már úgysem lesz az!
Fsza sisak könnyű ,nem ráz stb... De a fel és levétel kész horror! Két srác írt róla tesztet de csak az egyik írta hogy kicsit szűk a nyílása! Hát nem túlzott!
És mé nem?
Én is!
Fasza!
Azt hittem XR-es leszel!
Csak átmenetes plexivel!
X-Spirit et egy tavai modelt!
Szerintetek mi az oka annak: Ha komotosan megyek 50-el arányos a sebességgel a fordulat,viszont ha oda húzom neki akkor a fordulat meg ugrik viszont a sebességem marad 50. Alapjáraton pumpál a kuplung kar.....és nem is kicsit! Na ez mi a fasztol van?
írtam róla tesztet. Azért elmegy, bár néha érdekes a szivacs hangja is. Milyen modellt vettél?
Misefán, és Pacsa után.
Erre tényleg egy csepp sem esett!
Hát az enyém baromi hangos ,bár olvastam hogy nem a leg csendesebb! De a szellőzése az király! Csak elöl nyitottam ki és így is tuti! Ja meg letépi a füleimet fel és levételkor... De szó szerint!