Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak felhő volt...na jó meg egy csepp eső és az is az én kopaszodó fejemre esett
Jocee akkor görbe utakon jártál wazze ha eláztál
Hol kapott el az eső? mi most jöttünk meg a Tomival Zegröl és nem volt eső csak felhő
Ma próbálgattam, annyira nem vészes, elmegy, egyedül egész jó. Csak ez a szaros eső ne kapott volna el minket hazafele. Mára vége Zalában...
Srácok én Pápán vagyok és itt ragyogó napsütéses idő van ,ha felénk is akkor én du. tuti megyek motorozni valamerre! Valaki?
Kaldi Lacika vajon merre lehet hm.. hm..
Most vettem egyet én is ,ez olyan hangos 160felett semmit se hallok! Én meg azt hittem ,hogy a Nolanom hangos!
Süt a nap !
ki süthetne már a nap.... MOTOROZHATNÉKOM támadt
Eddig 2 személlyel volt szerencsém próbálni, úgy elég zajosnak tűnt a régi grexem után, de majd egyedül is letesztelem ha a hétvégén jó idő lesz és megírom!
36 20 378 4090 k.kornél
Üdv!
Kanizsa környéke is szóbajöhet! Mit ajánlasz? :)
Köszönöm és viszont kivánom neked is
ok!probálkozok!jo hétvégét!
Lehet hogy ott valóban találsz rá vevőt,de azért dobj egy-két hirdetést adásvétel-csere.... topikba is. Ki tudja,hátha hamarabb el kel.
Jocc a Shoeid mennyire hangos?
Láttátok Johnny bukóját? Nagyon komoly!
Üdv!Ha kanizsa környékén is érdekel akkor itt tudok javasolni!
Az jo!Hétvégén ha jo idő lesz én is folytatom a járatást,mert most inkább az eladósorban lévőt használom,kiirtam rá hogy ELADÓ-mondom igy talán többen látják a városban!Vasárnap meg kiviszem a bolhapiacra-ide helyben.Talán elkel
Szia,igen tudunk segíteni.Egerszegen van motorszerelő és nagyon jól dolgozik,a TESCO mögött van egy utca,ott a műhelye .
Szia! Igen,most jöttem haza mert tettem vele egy 30-km-es kört.Egész faszán szuperál,és egy finom bejáratás vár még rá. Hétfőn sem megyek dolgozni ugy hogy motorozok ha az idő engedi
Szia!Akkor már kezd minden jól alakulni!
Üdv Minden Kedves Motoros-kollégának!
Egy kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni, zalai, egerszeg környéki motorszerelőt keresek, aki ért az enduro-endurokrossz-motorokhoz, olcsón, és jól dolgozik... Na jó, már az is elég, ha jól!
Esetleg tippek? (totál-blokkfelújításról lenne szó, használt, és új cuccok is kellenek majd bele)
Szerintem inkább a radiátor volt az oka a télen megkékítette a gumit
Tsá!mond amikor Neked jó, aztán főhíjom! nekem ma nem.
vagy lebeszélem az időpontot aztán odarongyolsz. találd ki!
Tesó....mikor mehetünk a csőért? Van egy kis apróm