Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...lángelme!
Egy szuperbájkos újságomba le volt írva mi van ha kékül a gumi de kölcsönadtam Rollernek, én meg már nem emlékszem arra hogy mit írtak róla! Ha előkerül vagy ha beszélek vele megkérdem mit írnak róla!
Nem lehet hogy egy kiömlött kék festéktócsán mentél keresztül? Mert ha bekékült a gumi akkor szerintem kék színűnek kell lenni a guminak! Árulkodó jel lehet a bekékülésre a kék szín a gumin!
Tehát nem sárga vagy fehér hanem kék! Erre figyelj oda!
Jaa tényleg!
Mondjuk Hondalaci azt nem mondta hol motorozott vele, lehet kiugrott Krétára vagy Afrikába...
pedig az a túlmelegedéstől van! Ez ártalában utcai gumiknál fordul elő ha pályára viszed ,vagy slick guminál de nyáron! Az ,hogy a tiéd 15-20°Cba hogy kékült be az nem is értem! Nekem a Pilot Power kékült el de pályán! közúton csak a Pirelli corsa kékült be nálam!
Leszerződtél a Ringgel látom .
Azért mert hétvégente ártalában versenyek vannak és ne feledjük ,hogy a pannonia-ring osztrák kézbe van és gondolom hétköznap olcsobban ki tudják bérelni magyar csapatok!
igaz hogy a közepe már kezd elmenni de nem hiszem hogy annyira túl tudtam volna tegnap melegíteni vagy dönteni hogy attól ilyet csak gyári gumival tapasztaltam de itt is csak egy két helyen lett kék
ja,annyira neem.Csak 1-2 helyen,mint vmi olajszivárvány.Akkor nem tudom mi lehet vele
tegnap lepődtem meg hogy a jobb fele teljesen kb 2 cm szélesen tök kék lett
Őőő,asszem az egyiket úgy vettem,de lekopott.
Hali járt már más is úgy hogy megkékült a slick?

Jó is az, tudják mi kell a férfinak, csak már nem tőlük!
Elpazarolt tudás....
Látom,Neked ez a mániád
60+ -os miniszoknyás pompomlányok! Hmmm
Jaja, meg Jakuzzi bőrruhásoknak :XD
...meg masszázs a pihenőben,mi?
Oké, de legyen fedett, és fűtött :XD
Építsünk saját pályát
Magyarszkiban sose keress logikát!
Én azt nem értem miért hétköznap van ez?
Hétvégén sokkal többen lennének,mint versenyzők,mint nézők.
Kicsit nagyon:)
Hát szerintem is de hidd el ez még elfogathatónak számít más pályák illetve más cégek álltal szervezett versenyekhez képest! A Főnix-racing rendezi a legolcsobb nyíltnapokat a Pannonia-ringen! vannak persze olcsobb pályák is mint pl. a Kakucs-ring de az igazából super-moto illetve Gokart pálya ergó kicsi ,seskeny ,szűk! Az Euro-ring is olcsobb viszont az koránsem olyan jó mint a pancsi! Ha meglenne a Balaton-ring az lenne az igazi mert tök kötel van ,viszont tuti nem lenne olcsó ,minősége miatt!
Egy kicsit sok szerintem