Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elis hiszem,nem kis gép! Ha jól látom ez Rotax,ugye?
Nem egyszerű lebontani az idomokat tudom
Már gondoltam rá én is hogy lefujom a gépet,szép feketére
Üdv!
Láttad volna munka közben, csak úgy röpködtek a rögök körülötte.
Ma végre lebontottam a motor burkolatát, eltartott egy ideig mire rájöttem hogyan is jönnek szét az idomok egyben. Már csak festőt kell keresnem.
Eszem faszom megáll!
Faksuis a géped "A piros ász" mindent visz
Üdv. Itt a szörny!De kivégeztük délelőtt,meg a földet is.Ezt is eladom,de addig CSIBÉNÉL műveljük vele amit lehet.Csak erősen kell fogni .
Én a szakállasra fogadok
Ha szar idő lesz akkor besz@pod :XD
Fasza, okker! Már intézkedem is
Láttátok már az új festményem?
Nagyon baba, Pesten megláttam és megszerettem
Akkor ezennel kihirdetem:

Első találkozó:
Május 14-16 Soltvadkert!
3-an már vagyunk!
Sakálok előre!
Tessék kuki:
A Google a barátod!

14-16. péntek-vasárnap
Motoros találkozó a tóparton. Rock koncertek, felvonulás, vetélkedők a témához kapcsolódó kirakodóvásár és sörözés.
Info: Tagai István (30/9438-561)

Olvasgasd!
Nem tom faszi! Öcsit kérdezd ő volt tavaly, vagy keresd meg kugliban a tavalyi szervezőt és hívd fel :XD
Te gyerek, mikor lesz dátumra pontosan Soltvadkert, nemtod véletlen? Már most intézkednek kellene, nehogy a vasút megint közbelépjen
Jo éjt mindenkinek!
Mennem kell,a accony is netezni akar De holnap kiváncsian várom a képeket arrol a szörnyetegről
Jóccakát
na azt meg néztem volna Amugy köszi a mailba küldött honda könyveket.Az egyiket kinyomtattam (73) oldal,füstölt is a nyomtató De sokat segített
Majd holnap meglátod a 120 kilós barátunkat elragadta mint a huzat aztán fejreállt de még akkor is ment
....csak nem kapáló gépről beszéltek?
Milyen motor az?
Az egy szörnyeteg.
Szia 250-es? No fene! Milyen gép?
Szia!Holnap délelőtt bejáratjuk a 250 est a Csibével azt hiszem.Majd teszünk fel képet!
Szia! Alakul a gép,már bele tekertem 227kmt.Lassan be járatom. Meg jön az csak türelem
Jó estét POGI Úr!
Na hogy megy a motor? Nekem még nem jöttek meg az alkatrészek sajnos.
Jó estét ám mindenkinek