Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ráérek Laci,csörgettelek!baszol felvenni
lépek aludni ha sörözünk csöri+ és máris megyek és iszunk párat....már ugy is rám fér
Jójéjt motorosok
Holnap valaki nem jön egyet veretni du valamikor egy nem magy távolságu kört?
Na akkor ha van kedved...és csak az ökör iszik magában alapon....innál-é velem 1-2 sört?
holnap én 3 után tudok innen pattanni...asszem pár sörrel elzsibbasztom magam ha hazaértem!
Huu még a padba vagy? Na a holnapi naprol nekem is meg van a véleményem....mert én is megyek melózni
De 2óra után izirájder öcsém
ügyi vagyol Brada!
én meg itt vagyok pécsen, suli van, még 10 percig. na meg hónap!
Ahogy mondod Tesó
Kész a kipuff....van kép róla
Nézd meg és lehet dícsérni az öreget
a hogannek meg akkora keze van mint a Pogi 2 combja!
De nekem az idén ez az utolsó szombatom amikor dolgozom,és május25.től már csak 4napos munkahetek lesznek.Augusztus 3-4 hét leállás,ugy hogy lesz idő motorozni
Köszönöm Olyan kellemes hangja van,majd meglátod
Teljesen szét szedtem a régit és ujra raktam,uj gyapot meg minden
Hűűű apám ez nagyon jól néz ki!
El készült az uj "kidörrentő"
Ezt már szeretem ha nem csak Én gályázok hétvégén.
Ja az a pár szál hajam Akkor engem láttál! Jó a felni csík mi? Bazz 3 órát kinlodtam vele amire lefujtam
Ne busulj...én meg dolgozom a 7végén
Olyan fehéres bőrkabát volt rajtad asszem! Mondjuk a hajad halkhogenes!
De teccik a narancs szín a motorodon!
Lehet hogy én voltam....bent voltam a yardon.Leadtam a vagyonőrimet. Még hogy kuk norris nem is hasonlít rám az a faszi
Ha erre jársz normális időbe elviheted a kanárit! De letétbe megin itt kell hagynod az asszonyt!
Munka?Nálad? Sajnos nem lesz kész a moci ,még tavasszal tuti nem
Persze beteg vagyok,egész télen erre vártam és ez van. Még nem hívtak ma sem
Napot!

Meló után motorozgatok az "őserővel" néha!
Térkövezést elkezdtem de örömmel látom készül a géped, így tudsz jönni segíteni!
Figyelem a másik fórumot is, látom hamarosan meglesz a géped! Ahogy kiveszem szavaidból már rendesen bele vagy betegedve hogy nem mehetsz!
Kawári! Jelentést kérek!
a-a...XXL
te nem a Powerben gyúrsz?
Napot!

Láttam előbb egy enesert a zalai hírlap környékén! Olyan csaknoriszos féle csávó álldigált mellette! Nem te voltál az Pogi?
Íjjat nem láttam a csóka hátán de hátha mégis te voltál!