Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most voltam az Erdő közepén és nem lesz eső
egyeztettél a sámánnal az erdő közepén?
Nem lesz eső......
az enyém csak kedden lesz forgalomba, jövő 7végén meg majd tuti esik. múlt 7végén is csak a motorosokat szedték ki a kékek.
Papám....a berugókar tengelyre való alátétet oda rakta a kuplungon lévő görgőkre,(az alátét nagyobb mint a körgőház) nem csoda ha kinyomta azt a 4szerencsétlent. Azt tudom hogy ott nincs alátét,és amit a Tomi átküldött rajzot azon sem szerepel.Viszont a berugókar tengelyen van alátét ami most nem ott volt.Nah megyek és össze rakom. A vérnyomásom már felhőket karcolja!
ne is menj pipáson dolgoznni Csibe, mert még lerugatod a gumit!
Tegnap is annyi motorost láttam az utakon hogy csak na. Kirajzottak rendesen.
Tudnék mesélni a szuper szerelőkről de inkább nem. Csak felidegesíteném magam de meló előtt inkább nem.
Szia! Most szedtem szét,és 4db ki volt esve a kuplung görgökből. Szerencsére nem mentek a fogaskerekek közé,most azon vagyok hogy vissza rakjam a helyükre őket.Egy alátétet rossz helyre rakott ez a fasz szerelő
Üdv el készült a SAKÁL dobom !
Öööö, melyik motorod is volt az?
Jó reggelt!
Szépen süt a napocska, menjél motorozni! Mi baja a motornak, csúszik a kuplung vagy nem emel ki rendesen?
Nálam meg az a baj hogy ha meg kell állni,hiába huzom be a kuplungot csak menne a gép.Magas fordulaton meg meg csuszik a kuplung,és pumpál...azaz rendesen rángatozik a kuplunk kar.
Bocs még egy eszembejutott,egyszer nagyon finom olajat tettem az egyik motorom hajtóművébe és amikor megmelegedett ugy csuszott hogy szinte tutult a motor én meg majdnem helyben álltam.Persze csak utolag jöttem rá először megnöveltem a kuplungrugó nyomóerejét.
Csak nem....most rakták össze a blokkot,nyomaték kulcsal dolgozik a srác.Ha csak kilazult akkor nincs baj...de nem is hajtottam.Holnap kiderül.
Talán csak kilazult valahol és kitámasztja kicsit a kuplungot már! Na majd holnap!
ok
Átküldtem még hármat egyik egész jol látható.
Küldök még két másik ujabbat 2004 eseket,ezentán jobban látni!
De sok sörömbe kerül ez a motor köszi
Angol,japán....mindegy,talán ki igazodok rajta.
Már folyamatban!
Szia Ha kérhetem akkor mailra,viglasitamas@gmail.com
Köszi
Szia!Szedtem le Neked összeállitási könyvet,csak televan japán szöveggel,de a rajzok jók.Átküldöm,de hová?E-mailre?7 mb körül van.
okker...angol nyelvű.