Üdv!
Hát igen ideje lesz már mert most nem igen lehetne vele közlekedni, még az udvaron is nehézkes ilyen állapotban a tologatása. A fényezésnél meg azt hiszem egyetértünk.
Szia!
A lényeg, hogy összeáll a paripa...tény, hogy a jó fényezésnek ára van, de megéri, mert nap mint nap nézi az ember, meg jobb 1 profi, mint 2 sufnipiktor.
ez nagy blama Jimmy, mert már régebben is olvastam, hogy emiatt áll a folyamat. 2 választás: további nagy türelem, vagy kemény ököl! azért amire kijön a fix jó idő, majd "megcsörgetjük" együtt a Kawákat!
Cső! Nálam fordított a helyzet.Hétvége meló .Ma meg néztem én is a szép időt,ráadásul a szabadban.Viszont szart sem ért,mert a moci még mindig szerelőnél,alkatrészre várva. Vicc az egész,3db szimmeringre kell várni még mindig 1x csak visszakapom
Belefursz a bent szakadt csavarba,és ezt a szart elkezded behajtani (balra) Amikor rendesen belement akkor meg szorul,és kihajtja a csavart. ...érted?:D
az faxa......van tört csavar kihajtóm amugy most rakom fel az uj dobot. A régi dobon ami volt burkolás azt levettem és alatta volt pár luk. Az egész dobot szét vágtam és ujra raktam abba a faxa csőbe amit vetem. Most hosszabb lett és remélem jobb is
Hát igen ideje lesz már mert most nem igen lehetne vele közlekedni, még az udvaron is nehézkes ilyen állapotban a tologatása. A fényezésnél meg azt hiszem egyetértünk.