Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Hát igen ideje lesz már mert most nem igen lehetne vele közlekedni, még az udvaron is nehézkes ilyen állapotban a tologatása. A fényezésnél meg azt hiszem egyetértünk.
Naná Kawargunk egyet majd Fölszedjük kawárit is
Bááz ma mekkorát ugrattunk sümeg és tapolca közt Tomival:D:D:D jah meg megoldottuk a befogó fék problemámat
Szia!
A lényeg, hogy összeáll a paripa...tény, hogy a jó fényezésnek ára van, de megéri, mert nap mint nap nézi az ember, meg jobb 1 profi, mint 2 sufnipiktor.
ez nagy blama Jimmy, mert már régebben is olvastam, hogy emiatt áll a folyamat. 2 választás: további nagy türelem, vagy kemény ököl! azért amire kijön a fix jó idő, majd "megcsörgetjük" együtt a Kawákat!
Muszáj volt? Nu pogodi!
Jó estét mindenkinek!
Már a fényezőnél van a motorom összes idoma! Remélem hamar készen lesz bár az ártól kissé félek.
mennyibe vannak a szimeringek mert ha csak pár ezer akkor én vennék valahol ahol van raktáron a rendelős cég meg húzza a f. ára
Cső! Nálam fordított a helyzet.Hétvége meló .Ma meg néztem én is a szép időt,ráadásul a szabadban.Viszont szart sem ért,mert a moci még mindig szerelőnél,alkatrészre várva. Vicc az egész,3db szimmeringre kell várni még mindig 1x csak visszakapom
Én ennek örömére Szombaton gurulok egyet én sem tudok hétközben
A Csibemotor!
Sziasztok!Mit akarsz ezen már furni?
Nincs mit
Ez lesz a Csibemotor
Probléma megoldva igaz kissé másképp.
kurva jó...7végén esik az eső, fúj a szél, most meg az irodából bámulhatom a motoros időt.
Melózom kuki.
Sziasztok!

Ha jó áron szeretnétek kawasaki alkatrészeket kiegészitöket akkor keressetek!
Itthon vagy ember? Most megyek Kiss Zolival /uncsitesó/ összefutni Vasváron. Egyet mocizunk!
Nincs kedved?
De ez sem szedi ki mindig,akkor viszont marad az hogy ki furjuk és uj menetet vágunk
Ahham. Kemény!
Belefursz a bent szakadt csavarba,és ezt a szart elkezded behajtani (balra) Amikor rendesen belement akkor meg szorul,és kihajtja a csavart. ...érted?:D
Bal menetes....de le fotozom és meglátod :D
Milyen egy tört csavar kihajtó?
Megyek és ki probálom a kidörrentőt Ha kell a tört csavar kihajtó hívj fel és elviszem
pogi...kilééép
az faxa......van tört csavar kihajtóm amugy most rakom fel az uj dobot. A régi dobon ami volt burkolás azt levettem és alatta volt pár luk. Az egész dobot szét vágtam és ujra raktam abba a faxa csőbe amit vetem. Most hosszabb lett és remélem jobb is
16 giga pedig nem rossz 3 film elfér rajta