Bocs,néha teendőim vannak a családdal-szóval az a helyzet hogy van egy rossz kipum a mocihoz-amiből kihullott a katalizátor és ugy megy keresztül rajt a gáz mintha ott sem lenne.Annak az egész hengerhez csatlakozó könyékrészét le lehetne vágni és azt összehegeszteni egy ilyen fekvőmotoruhoz valo dobbal-tehát csak ott az eleje lenne más mint a gyári.Ez megoldható lenne biztos-már csak egy jó árut kellene kifognom.
Tavaly volt 6e ért olyan mint ami kellett volna-de akkor még más volt a helyzet.
Szerintem egy olyan végdobot fel raknál ,menne a gép rendesen. Lehet hogy lekéne másolni az én dobomat,és csinálni egyet
Ha lenne olyan vastag cső......hegesztőm van.Szerinted? A belsejét meg lehet olyanra szerkeszteni mint a hondámon van.
Na itt vagyok.A csatlakozó rész a probléma mert az enyém állóhengeres,igy az egész elejét le kéne vágni és elforgatni-toldani.
Azért szeretnék sp3-t,mert a másikon az van és az bevált,az ujat csak próba után tudnám meg hogy milyen,ha nem jön be akkor kidobott pénz sajna!
Kösz,igen tényleg már láttam.Az ajánlott sp3 nem jött össze,már kezdetnek szét kéne vagdosni-és ahhoz képest drága.Na de azért majd összejön.Ha nem akkor sajna ez a cső marad a Tiszára!
Csibe motorját holnap du bontjuk kissé elemeire-oszt festés,karbantartás és gyí!
Nincs Sajna Demár rájöttem a hibára. leformáztam a memóriakarit és most stabilnak tűnik. ma őttem vele próbafelvételeket és faszák lettek, deha mégegyszer szaqarxik akkor kidobom a picccsbe
De azért a motorok sem rosszak