Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor azért jo az! Ha 60-70 között szépen el lehet motorozni,és még nézelődni is lehet.Én sem hajtom agyon,szép komotosan járok vele.Igaz ha elkap a hév akkor kenem rendesen.A könyve szerint 90 a vége,de azt szépen viszi de 65 körül kezd dolgozni a membrán és akkor meg ugrik szépen. Ha lehet akkor olyan 60-70között szoktam menni,főleg hosszu uton .
Ezek szerint akkor jót fogunk motorozni
Nem mondhatnám hogy száguld de ha optimálisak a körülmények úgy a 80-t el lehet vele érni. Tavaly a NAGY túrán utazóban 65-70 környékén mentünk de szerintem a 60 az amivel a világból ki lehetne menni vele. Ha vízhűtésű lenne jobban lehetne hajtani mert ugye a melegedés sajnos egy idő után gond szokott lenni. A nyáron mentünk ki Balatonra egy barátommal és Ő egy Suzuki Katana vizessel jött, hát egy idő után kissé kezdtem lemaradni Tőle amikor már az enyém elkezdett melegedni.
Szerintem is csak lég kulcsal tudod szétszedni.
És mennyivel szoktál menni vele?Gondolom megy mint a golyó
Ahogy mondod, nem vagyok rohanós típus bár talán néha ha lenne alattam egy erősebb gép biztosan oda-oda húznám neki. Így néha elborul az agyam aztán 55-l szaladgálok a simsonnal. Tervezem azt is de ahhoz el kell vinnem valakihez akinek van légkulcsa mivel még nem volt megbontva semmi valószínűleg jól meg vannak húzva a csavarok.
Akkor majd egy szép komotos(öreges)figurára vesszük a Tiszató turát
Érdemes akkor már kicserélni a görgöket is.Azokat nem néztétek meg? Voltak nekem is robogoim,és azt tudom hogy szépen kopnak azok is,nem csak az ékszij.
50-s., de tényleg. Tegnap leszedtük a hajtómű fedelet is a Tomiuj51 segítségével (hozott szerszámokat) aztán úgy néz ki ékszíjat is kell vennem, mert már a cserehatár alá kopott. Eredetileg 18 mm széles most meg már csak 16,5 mm és 17 mm-él már cserélni kellene. Ez megmagyarázza hogy miért éreztem azt hogy egyre kisebb a motor végsebessége.
nah jah,ilyen esetben mit is mondhat az ember
Mekkora is a Te géped?
Jah, régebben voltak nálunk kisgyerekek aztán kérdezték: Most mit csinál a kutyus? Na erre elég nehéz volt elfogadható választ adni.
ne dicsérgessed ennyire,mert így is túl nagy az egoja!
Beszarock! Babázik? gondolom ha ideges akkor tépi,ha meg a szükség ugy hozza jol aláver
Hát igen,majd faszán bejáratom De most nem pest lesz az uticél,
Jah a babáját is belepte a hó most nincs mit kezelgetnie.
Szegény kutya,lehet hogy pont hóangyalkát csinált Erre oda mész és kiásod!? ejnye
Akkor már csak a bejáratás marad hátra. Az idommal nekem is jobban tetszik az nsr.
Már a szerelőnél van a motor blokk,furás ,hajtokar görgö meg minden szar ki lesz cserélve
Idom ügyben még vadászgatok,de ha nem találok akkor sincs nagy baj. Végül is eddig sem volt rajta hasidom,bár szebb lenne vele az tuti.
Az előbb voltam kint kiástam a kutyámat is , esik mint állat.
Az fasza.Remélem nem esik reggelig mert akkor megszivjuk.
A motor lesz generálozva? Idom ügyben hogy állsz? Nálam még tart az idom vadászat, a német eBAY - n találtam is csak kell valaki aki az ügyletet lebonyolítaná.
Egy kamion is belefutott a szemben levő ház sarkába délelőtt, tűzoltók szabadították ki. Természetesen nyári gumikkal közlekedett szerencsétlen sofőr, nem tudott megállni az előtte lekanyarodni szándékozó autós mögött akik szerencsére észrevették a bajt aztán inkább nem kanyarodtak le.
Szia! Itt csak most eredt meg a hó Igaz nagyon nem hiányzott.
De a motor már nagyon hiányzik,talán a jövőhét végére kész lesz már.
Szia Kisstomm!
Hát remélem hogy összefutunk még bár az arcmemóriám nem a legjobb. Javarészt a balatoni oldalt járom inkább, felétek már évek óta nem voltam.
Jó estét!
Mi a helyzet, nem megy az üzlet? Esik a hó mint a ló dereka. Délelőtt megértem hazaevickélni.
Na végre!
Riding! Te vagy a legjobb ,legkevesebbet alvó ember a fórumban! Gratulálok!