Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok!Majd tedd fel légyszi ha kész!Én meg addig folytatom a bejáratósdit ha elmegy a hó!
Szép a gép! Talán már a jövő 7végén az enyém is kész lesz
Irány a Tiszató-összeállt!Most Csibe motorja jön!
Remélem....
céeriksz is átmegy?
Mivel a kulcs nálam volt egész nap nemhiszem hogy elinditották .A dobot meg csak a fényképek miatt irtam.tudod hogy őket is basztatják a kpm esek.tudomásom szerint 5600ft a kpm.de akkor keljek fel korán motorozzak oda jó esetbe.rámegy a fél napom.itt meg odavittem hello szia itt agép azt kész.11 kor hoztam is haza és 8 után vittem.tegnap mi mentünk eleget amúgy jutotta rosszból is
Akkor erről többet négyszemközt beszélünk majd De,ha megcsinálom a kipufogót,akkor a kpm en csak 3700 asszem a műszaki,vagy négyezer. Lehet érdemes bedugni addig
Jó helyre kell vinni műszakira és a nyitott dob a slick nem akadály és a döntött rendszám sem:)
Csatlakozom. Áprilisban műszaki
Tomi, nem inkább a rendszámod dőlésszögével lesz a gond?
A kpm-en nem kellett beindítani sem a Robinak a cbr-t....gondolom tudod miről van szó Nekem is csak hátul van slick.
Megvagyok,ahogy azt lehet ilyen időben Melóhelyen pihi van most.
Nekem is idén megy műszakira a motorom és azon gondolkodtam ,hogy mennyire alakítsam vissza? Nincs hátsó index pontosabban a lámpába van ,nincs hátsó sárhányó (de jól handzik egy sportmotorhoz) nincs katalizátor ,nincs hangtompító a dobomhoz... Ezek közül mi lehet gáz? A katalizátor szerintem nem gáz hisz nincs CO mérés ha jól tudom. Hangot mértek?
Semmi extra.várom a meleget meg jövő héten megy a kocsi is vizsgázni aztán van vele melóm.azért a sportdobot szűkitsd le a kawán.legalább lássák hogy a szándék megvan benned......................... Veled?
Hy itt volt a service be.átmegy nekem is az van fönt hátul. 11800 pénz volt.
Cső!
Hol voltál műszakin és mennyi volt és átmegy vágott slickkel?
Amúgy mizu?
Motorozni kb 10 percig tartott még áttoltam a vizsgaállomásra a vasat.pedig kb 7 méterre volt az ajtó a garázstól...................
max. a koton, ha megszárad rajta a sikosító...
Valaki mocizni? Strand idő van, ragad a gumi
olvadjon is vazze', mert este megyek pécsre!
én már lapátoltam ma egy keveset de ahogy látom szépen olvad is el
Üdv Tücs, Te is lassan lapátolgatod a havat?
Ja meg persze hölgyek
csá urak.
Üdv!Az én motorom a legkisebb ugylátszik.De azért birja majd az 50 es ZX fever-igaz hogy még a régi Honda blokkos.Ha sikerül a bejáratás,akkor szereznem kell rá az eredeti kipu mellé egy leovince SP3 at,az jo turázni.A régi ZX en az van de azt a motoromat eladásra szánom és már nem akarom megbontani,nagyon egybe van még mindig.Ha tudnátok esetleg ilyen kiput valahol,légyszives szoljatok!
detto...nem gondoltam volna hogy márc. közepén is hóban megyek pécsre suliba. holnap este indulok...