Mivel a kulcs nálam volt egész nap nemhiszem hogy elinditották .A dobot meg csak a fényképek miatt irtam.tudod hogy őket is basztatják a kpm esek.tudomásom szerint 5600ft a kpm.de akkor keljek fel korán motorozzak oda jó esetbe.rámegy a fél napom.itt meg odavittem hello szia itt agép azt kész.11 kor hoztam is haza és 8 után vittem.tegnap mi mentünk eleget amúgy jutotta rosszból is
Akkor erről többet négyszemközt beszélünk majd De,ha megcsinálom a kipufogót,akkor a kpm en csak 3700 asszem a műszaki,vagy négyezer. Lehet érdemes bedugni addig
A kpm-en nem kellett beindítani sem a Robinak a cbr-t....gondolom tudod miről van szó Nekem is csak hátul van slick.
Megvagyok,ahogy azt lehet ilyen időben Melóhelyen pihi van most.
Nekem is idén megy műszakira a motorom és azon gondolkodtam ,hogy mennyire alakítsam vissza? Nincs hátsó index pontosabban a lámpába van ,nincs hátsó sárhányó (de jól handzik egy sportmotorhoz) nincs katalizátor ,nincs hangtompító a dobomhoz... Ezek közül mi lehet gáz? A katalizátor szerintem nem gáz hisz nincs CO mérés ha jól tudom. Hangot mértek?
Semmi extra.várom a meleget meg jövő héten megy a kocsi is vizsgázni aztán van vele melóm.azért a sportdobot szűkitsd le a kawán.legalább lássák hogy a szándék megvan benned......................... Veled?
Üdv!Az én motorom a legkisebb ugylátszik.De azért birja majd az 50 es ZX fever-igaz hogy még a régi Honda blokkos.Ha sikerül a bejáratás,akkor szereznem kell rá az eredeti kipu mellé egy leovince SP3 at,az jo turázni.A régi ZX en az van de azt a motoromat eladásra szánom és már nem akarom megbontani,nagyon egybe van még mindig.Ha tudnátok esetleg ilyen kiput valahol,légyszives szoljatok!
Tomi, nem inkább a rendszámod dőlésszögével lesz a gond?
Megvagyok,ahogy azt lehet ilyen időben Melóhelyen pihi van most.
Hol voltál műszakin és mennyi volt és átmegy vágott slickkel?
Amúgy mizu?