Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De még jó,hogy te vágtad pofán...utána egyből szakszerű ellátást is kaphatott.
Azt értettem, hogy saját kocsival voltál.
jó reggelt!
Ilyenek lesznek mindig de,ha velem csinálják nem fogom vissza magam! Tudom,utána azon bosszankodnék,miért nem vertem be a képét.Hát most ilyennel nem lesz gondom!
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
Dehogy,saját autómmal voltam! Munkahelyen nem csinálok ilyet!
csak addig legyen amíg nem motorral van...
És holnap is dolgozol? ....Remélem nem kerülök abba a mentőbe amiben te is ülsz.
Na jó,nem köszöntem és nem voltam illedelmes sem de nagyon jól jött leengedni a gőzt és még igazam is volt! Szóval remélem holnap is lesz egy ilyen kamikaze vadbarom!
Nem semmi vagy. Már korán reggel ilyen hülyeségekkel kell foglalkoznod.
Leszorított + nem engedett be maga elé és szemben a forgalommal a felezőn kellett mennem...de aztán mikor beértünk a.páhokra,megálltam az út közepén,kiszálltam és beszélgettem (volna) de nem tudott megszólalni a faszikám,.Lehet azért ,mert nem hagytam? Na mindegy,többet nem csinál ilyet az tuti.Szerintem nem tudta bepi..vagy besza...jon Aztán szépen illedelmesen elköszöntem és folytattam nyugodt utamat a munkahelyre.
Jesszusom! Mi történt?
Korán reggel verekedni (verni) kell az embernek ,köcsög autósok már autóst is szívatnak?
Na,de ez sem szórakozik többet.Hatottam rá kicsit
Ki az aki elmegy egy ilyen Deák debil koncertre nekem nincs az a pénz amiért elmennék
Múltkor véletlenül nem voltál itt Khelyen Bill koncerten?
Pöcsössel ha nem figyel rá az anyja megszagoltatom a benzingőzt
Aztán dughatom el az R6R kulcsot,szarik majd a micimackóra
Kezdj el gyűjteni!
Remélem csak motorban (Yamaha) gondolkodsz?
Zsombiiii,vazzeee
Motoros lessssz
Főnök! Gratula ! Fiu?Lány? Jár a picinek egy ajándék hóangyalka
Vazzzeee,nagybácsi lettem
Csak előre!
inkább jégvirág mintát
Estét urak.mizu?csütörtökön viszem a vasat müccakira.még jó hogy havazást emlegetnek..................téli mintát vágok a gumiba
Fahrenheit fokban mérve -35 csak