Na akkor viszem az ijamat is De ha gondoljátok és van kedvetek akkor elrendezem azt hogy vadpörkölt nyomja a pocakotokat! Van arra felé egy vadász barátom aki szintén ijal vadászik Na?erre mit mond kend?
Felvesszük a kapcsolatot a környékbeli kollégákkal,bár nekem a pszichiátria is érdekesnek tünik mint szállás javascript:smile(document.frmmsg.body,'01');do
cument.frmmsg.body.focus()
Az időtől és Csibétől függ sok minden-mert én is kötetlenebb vagyok.
Hát már én is várom a napot! Szerintem hatalmasat fogunk gurulni.
Addig szépen rendbe rakom a vasat,már mint ki javitgatom a vázon a festést meg hasonló aproságok.
Jut eszembe ! Hány naposra tervezitek ezt a turát? Van sátram nekem is és nagyon ráérek
Látni,jóóóó!Bocs erre nem is gondoltam.-adatlap-
A cd olyan 20 perc alatt lejön.Most ujitottam én is.Amit Csibe mondott az is rajt van.
Most értem haza,volt egy kis bejárató motorozásom az éjszakába a rokonsághoz hivtak segiteni,de ilyen hidegben ez a 30 km is sok.Jöjjön már a nap!
Kösz.Nézem.
Számitogéppel kapcsolatban:netről töltsd le a Hirens cd valamelyik változatát és ird meg.Azon minden rajt van ami kellhet!ITT- http://hotfile.com/dl/11195212...
Csibe motorjához talán lesz fejidom!Az enyémhez még kéne egy leo sp3!Addig amig az idő kivirul-30 fok!addig meglesznek!