Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben maradunk!
Csibe motorjához talán lesz fejidom!Az enyémhez még kéne egy leo sp3!Addig amig az idő kivirul-30 fok!addig meglesznek!
Akkor ezt elintézem! Meg dumálom a barátommal hogy készüljön
Na ez már döfi!Ennyi jót!D:))))
Á.....pszihiátria szerintem nem jó mert engem onnan kinem fognak engedni a büdös életben soha ha lehet inkább maradok a sátramnál
Na akkor viszem az ijamat is De ha gondoljátok és van kedvetek akkor elrendezem azt hogy vadpörkölt nyomja a pocakotokat! Van arra felé egy vadász barátom aki szintén ijal vadászik Na?erre mit mond kend?
Felvesszük a kapcsolatot a környékbeli kollégákkal,bár nekem a pszichiátria is érdekesnek tünik mint szállás javascript:smile(document.frmmsg.body,'01');do
cument.frmmsg.body.focus()
Az időtől és Csibétől függ sok minden-mert én is kötetlenebb vagyok.
Ha lősz kaját tovább maradunk!Mi enni igen tudunk,főleg Csibe mindig csipeget de az én pocakom nagyságrenddel nagyobb!D:))))
Hát már én is várom a napot! Szerintem hatalmasat fogunk gurulni.
Addig szépen rendbe rakom a vasat,már mint ki javitgatom a vázon a festést meg hasonló aproságok.
Jut eszembe ! Hány naposra tervezitek ezt a turát? Van sátram nekem is és nagyon ráérek
Látni,jóóóó!Bocs erre nem is gondoltam.-adatlap-
A cd olyan 20 perc alatt lejön.Most ujitottam én is.Amit Csibe mondott az is rajt van.
Most értem haza,volt egy kis bejárató motorozásom az éjszakába a rokonsághoz hivtak segiteni,de ilyen hidegben ez a 30 km is sok.Jöjjön már a nap!
Köszönöm Leszedem és ki irom lemezre.Remélem nem szarakodik mostanában.
Na? Látni a vasat?
Kösz.Nézem.
Számitogéppel kapcsolatban:netről töltsd le a Hirens cd valamelyik változatát és ird meg.Azon minden rajt van ami kellhet!ITT-
http://hotfile.com/dl/11195212...
....vajon hol vannak a többiek?
Igen. Végül is az a lényeg hogy az a külső rész egy cső legyen.A belső rész az marad a régi
ekkora cső kellene magyarán...ugyi? a belsejét Te megoldod?
na most ilyen
pillanat és felrakom a képet csak szenvedek a teloval
rendben.
na erről még tárgyalunk
Erzsébet-újhegy. cimbi, ha kell szólok neki.
martintol? és ő hol van?
lebotoljuk!
okker...vagy a Martintól kő kérni egy darabot hozzá.
jajja Már raktam rá egy darabot,de olyan szép lenne ha egy anyagbol lenne.Na mindjárt lefotografálom hogy milyen
értem én....rámalacósz vagy mi!
Igen. De olyant szeretnék csinálni hogy az eredeti rezodob megmarad,és arra ráhuzni és meg hosszabbítani vele.Érted mit makogok?
savállóbul akarod nem?