Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét Pogi Úr! Hogy szolgál az egészség?
Tomiuj51. Hova tegyem fel? Fent van az adatlapomon,és csak olyan cucc lesz cserélve a blokkban ami amugy sem látszik más meg nem hiszem hogy cserélve lesz a gépen. Majd ha bejáratom,talán a lánc és a fogaskerekek amiket még kicserélek a túra elött
Ha akkorát szól, úgyis halljuk majd itthon, nem kell videó
Remélem nagyot szól majd!
Szép estét! Holnap csináljuk a dobom! Sakál dob ! videot majd teszünk fel!
estet
Jó estét emberek!
Ment vissza is!
Jocee,ment a mail
Valami kémkamerát emlegetnek itt, ilyen tök pici, micro SD kártyás.
Itt a linkje:
Camera
Miről van szó Jocc?
Nem kell valakinek ebből a 8 ezer forintos kamerából amit zengenek itt a fórumon? 5.500 az ára! Sikítson akinek kell e-mailra!
A "VAS"az egy másik film,az még inkább,de nagyon mese
Thx
Kid amúgy airbush nélkül Pamelával szoptatott szerepelni
Köszi Tomi,mondtam én minden nyelven a tékás csajnak,de azt se tudta milyen évet írunk,vagy csak nem jó az angolja
Nincs letöltő progim,de add fel postán,dobozába,fizetem a futárt
Osztom a véleményt! Nem bírom az ilyen műfilmeket
Szerintem a Vas c film nagyon gagyi
Hi!

Kollégám telefonja eladó:

Nokia 5800 Xpress Music (Blue)
Szegény Fishburne úron rajt ragadt ez a név... én is így azonosítom mindig Kid egyébként a film nagy részében egy 750es (K2/K3?) GSX-R-rel szerepel.
Nem egy hibátlan film (főleg a végén a gyorsulás - és megállás), de egész jó történet
Igen az lesz az. Biker Boyz.
Most meg lesz hamarosan a tv-ben a Torque magyar címe a Vas.
Ennek a filmnek a magyar címe nem Vadmotorosok? Mert akkor a Planban bent van! Én már láttam ,a Morpheus egy airbrushos ,nitrós Busával megy a Kidrock meg egy ZX12-Rrel....
Erre én nem is gondoltam,hogy kulcs nélkül viszem oda
Jutott nekünk is tegnap,beindultunk délután.
Nekem valamerre meg van DVD-n Ha érdekel, rászentelhetek egy órát, hogy megtaláljam
Szeva Főnök! A film amit keresel azt megtaláltam egy torrent oldalon!
Szerintem legalábbis ez az 2003-as Biker Boyz!
Ha dobsz egy e-mail címet akkor elköldöm a torrent file-t neked és letöltheted! Utorrented van ugye? Kicsit lassan fog jönni de legalább meg lesz!
Ha valakinek megvan a film,könyörgöm jelezze
Aszongyák nem tölthető,8 tékaba voltam nincs meg,pedíg kérdeztem a tékás csajt,szeretsz motorozni?Aha,pasim is motorozik de életében nem látta ezt a filmet.
kompjútermágusok