Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

söööööör Már az én honda blokkom is hazaérhetne,ugy huzigálnám azt a gázkart
De csinálnom kellene egy kipufogó dobot,csak nincs olyan anyagom ami jó lenne
detto...már számolom a napokat. jövő 7végén felkarcolunk a nagy faluba a marcali hordával a motorkiállításra. 15 fős kisbusz, tele sörrel.
........motoroznék..
elhiszem...és sajna nem is lehet manipulálni.
Szia Kaptam egy nagyobb video kártyát és faxán beleraktam a gépbe.Az elején olyan szépen ment minden ,de menetközben kiderült hogy nem megy a hűtő ventillátor azon a videókártyán és minden beált a gépen. Mire rájöttem mi is a gondok okozoja,már késő volt
De már mindegy,van telepitő lemezem már visza pakoltam a programokat
Hát ez az, most mindenki retteg amikor kell menni az időszakos orvosi vizsgálatra.
fasza...mintha bárki is tehetne róla...
Üdv!
Ráadásképpen most a legújabb verzió az lett nálunk, hogy akiről kiderül a cukorbetegség legkisebb jele is azt azonnal eltanácsolják a munkától. Egyelőre még akadt annak a pár embernek más lehetősége akiről most derült ki, de a többiekkel mi lesz majd senki nem tudja.
szia!
ez a gusztustalan, aztán még kitolják a nyugdíjkorhatárt. mit várnak egy 60 vagy feletti embertől...
Egy volt osztálytársam akivel együtt jártunk szakközépbe már évek óta nyugdíjas, rendőrnek ment. Bár megmondom őszintén nem Őt hibáztatom, (bár rosszul esik) hanem a rendszert ami ezt megengedi. Én meg majd 60 éves koromig vezethetem a mozdonyt persze ha az egészségem is engedi, ennyi idő után meg ha lapátra tennének hová is mehetnék. Egész életemben ezt csináltam, nem értek máshoz meg hát lehetőség sincsen nagyon bármiféle váltásra.
A legnagyobb méretű mentés is csak kb. 8 Gb egy 20 Gb merevlemez esetében, de ha kisebb a rendszer úgy 5 Gb is elég a mentésre. Ez tartalmazza a teljes op. rendszert a telepített kiegészítőkkel együtt.
Jó reggelt!
Aztán miért nem használsz valami rendszermentő programot? Sok bosszúságtól kímélnéd meg magad. Ha lemented a rendszeredet kb. 5-10 perc alatt vissza tudod állítani a teljes op. rendszert. Persze egy jól működő minden szükséges kiegészítéssel ellátott rendszert érdemes lementeni. A legjobban használható a "Drive Image" , könnyen kezelhető grafikus felületű program, kis angoltudással nem lehet gond a használatával. Engem már sokszor kisegített.
Igy van. Gonold el,én 68as vagyok és hogy eszem a kefét amiért nem maradtam bent
Na de mindegy,igy alakult és ha nem mos le az utrol egy kamion akkor igy is megérem azt a nyugdijat.Csak az összeg lesz kevesebb
bizony ám...a rendőrségen szoktunk kajálni, a kollégámat ott cikizte egy rendőr ismerőse, most mehetne nyugdíjba. durva! 71es.
Ühüm,a papir ami mindíg jol jön.Akár szarik az ember fia akár melót keres mindig a papir kell.
Már én is megbántam hogy nem fejeztem be a szakács sulit,vagy maradtam volna bent a határőrségnél,mára már nyugdijas lennék.
Tehát meg értelek,és csak javasolni tudom hogy amig lehet tanulj mert az mindig jol jön.
Nekem is kéne már valami jobban fizető meló....
a cél a papír Tesó...jó a jelenlegi melóm, fizetnek is, de semmi sem örök. a főnököm már idén 60, még szolgál 1 ideig, de ha eladja a céget én pattanok. ebben a városban meg ismerek mindent és mindenkit a szakmában. szar pénzért szar helyre nem megyek....megjártam a ranglétrát, lejjebb nem adom.
ha tiplizek a városból, kérik a papírt.
Az jó ,már azt hittem hogy 7végén is tanulsz Amugy mi ez a nagy suli téma? Mármint mi a cél?
ááá...ma jöttem meg. 1 hónap múlva megyek, a buli meg ápr. végén lesz.
Na ja Majd vedd fel vidire és megnézem Most is ott vagy?
kovbojok

lesz pécsen az 1etemi napokon... várom!
nini az rtl-en egy szőkeszuka motorozik
Á,nem meri látja rajtam hogy hisztis vagyok,és ilyenkor repűl minden ami nincs le betonozva
ez a kurva msn!ezt nemtudom leszedni
közben takard a monitort mert az Asszony kitiporja a tököd!
Ja meg a sok játékot és a puncis képekről nem is beszélve
Szépet neked is Már kezdődik az első szívrohamom
Behalt a szám.gépem és az egész napom azzal telt hogy telepitek és potolom a sok elveszett progit